Fotbal intern

Ultima decizie a lui Becali a făcut vâlvă în străinătate! Ce scriu grecii depre măsurile luate de patronul FCSB

Gigi Becali le-a recomandat fotbaliștilor săi să nu se vaccineze, iar decizia patronului a stârnit revoltă peste graniță.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 17:36
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 17:41

„Patronul excentric al FCSB, Gigi Becali, a acaparat din nou presa din România. Becali a lovit din nou, după ce le-a interzis tuturor membrilor clubului să se vaccineze împrotriva coronavirusului”, au scris jurnaliștii de la Kerkida.

„Aș prefera să fiu împușcat decât să mă vaccinez. Eu trec la cel puțin doi metri distanță când văd un vaccinat pe stradă”, a fost declarația lui Becali care i-a contrariat pe greci.

Becali: „Nu sunt stăpân de sclavi!”

Gigi Becali a revenit asupra declarațiilor și a susținut că nu le-a cerut membrilor clubului să nu se vaccineze, ci doar le-a spus ce ar face el.

„Eu nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, eu nu pot să-i oblig! Jucătorii mi-au cerut părerea! Am spus eu la televizor că decât să mă vaccinez, mai bine primesc un glonț în cap. Nu vreau să fac propagandă anti-vaccin. Oamenii fac ce vor, dar au înțeles că eu nu mă vaccinez. Nu există nicăieri, nu te poate obliga nimeni să-ți bagi o substanță în corp. Stau singur în casă, stau singur în pădure, bă, împușcați-mă! Treaba lor, să facă ce vor (n.r în NBA). Cordea a venit pozitiv de la echipa națională. I-am făcut test PCR și a ieșit pozitiv. Dacă cei care au vaccin nu sunt testați și joacă, iar cineva se îmbolnăvește și moare, cine răspunde? Cei nevaccinați sunt testați!”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Modifică setările cookies