Becali, ai vazut?! Prestatie excelenta a lui Tarnovanu in meciul cu CS Afumati! Portarul lui FCSB 2 a reusit parade impresionante

Becali, ai vazut?! Prestatie excelenta a lui Tarnovanu in meciul cu CS Afumati! Portarul lui FCSB 2 a reusit parade impresionante

Stefan Tarnovanu a avut 3 parade decisive in meciul de baraj cu CS Afumati.

Jucatorul adus de FCSB in iarna lui 2020 de la Poli Iasi, pentru suma de 200.000 de euro, nu a primit nici un minut pentru echipa mare a "ros-albastrilor" in acest sezon, dar a reusit sa impresioneze in meciul tur din semifinalele barajului cu CS Afumati.

Tarnovanu a fost cel mai bun jucator de pe teren cu trei interventii decisive intre buturi. Portarul lui FCSB 2 a reusit sa salveze in minutul 22 un sut periculos de la 30 de metri, iar in minutul 43 a parat un voleu din interiorul careului care mergea spre vinclul portii. 

De asemenea, in minutul 49, fostul goalkepper al Iasiului a reusit sa il salveze pe Nedelcu de la un autogol. Mijlocasul trimisese balonul spre propria poarta, dar Tarnovanu a fost pe faza si a avut un reflex bun care a pastrat tabela intacta.

Pentru prima echipa a FCSB-ului, portarul in varsta de 21 de ani a fost doar rezerva la doua meciuri din acest sezon: in partida cu FC Botosani, din prima etapa a playoff-ului, si la meciul cu Dinamo din etapa 21 a campionatului regulat.

  • Tarnovanu, prestatie excelenta in meciul cu CS Afumati! Portarul lui FCSB merita sa prinda sanse la prima echipa
VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies