botosani bucecea Fotbal intern

Stadion de un milion de euro în orașul cu mai puțin de 5.000 de locuitori în care ”se agață harta în cui”

Un oraș din județul Botoșani va beneficia de o arenă de un milion de euro.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 23:21
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 23:38

Orașul Bucecea numără, conform Recensământului din 2011, mai puțin de 4.300 de locuitori va beneficia de o arenă sportivă modernă. Micuța așezare se situează în sud-vestul județului Botoșani, la granița cu județul Suceava. Primarul orașului, Angel Gheorghiu, este cel ce a demarat lucrările acum trei luni.

El are ca obiectiv ca micuțul oraș să susțină, în viitor, o echipă de Liga a treia. În prezent, județul Botoșani este reprezentat, în Liga a treia, de Dante Botoșani, formație din municipiul reședință de județ.

“Este o surpriză și pentru noi să avem un constructor așa de activ. Sunt lucrări început de aproape trei luni de zile și ne aflăm în acest stadiu. Construcția este ridicată iar la teren se lucrează la nivelare.

Deja a venit gazonul sintetic care va fi amplasat pe teren. Este o investiție în valoare de un milion de euro, făcută cu sprijinul Companiei Naționale de investiții . Va mai fi o tribună, o parcare pentru autocare și una pentru autoturisme”, a spus Angel Gheorghiu, primarul orașului Bucecea, conform btonline.ro.

Modifică setările cookies