FOTO Sondaj Sport.ro | Cine a ieșit cel mai valoros jucător al campioanei CFR în sezonul 2020-2021

SONDAJ SPORT.RO CFR Cluj Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Mai 2022, 17:53
Data actualizarii: Miercuri 18 Mai 2022, 18:05

CFR Cluj a obținut al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. 

Mix de jucători cu experiență și tineri cu reale calități, CFR Cluj a avut resurse de energie și pe final de sezon. Chiar dacă FCSB s-a apropiat în play-off de trupa lui Dan Petrescu, ardelenii au gestionat cu luciditate momentele-cheie. Au apăsat pedala de accelerație în partidele dificile și au speculat momentul din penultima etapă, când știau că pot tranșa campionatul cu o victorie chiar pe teren propriu, în meciul cu Universitatea Craiova (2-1). 

Percepuți de mulți oameni din fotbal drept fotbaliști care nu mai pot duce un ritm infernal de meciuri din cauza vârstei, Ciprian Deac (36 de ani) sau Mario Camora (35 de ani) și-au valorificat experiența și au fost decisivi de multe ori în situțiile "critice". 

Ciprian Deac, nr.1 în sondajul Sport.ro

Sport.ro v-a propus chiar la finalul meciului CFR - Craiova (2-1), care a consfințit un nou titlu, un sondaj în care dintr-o listă de 10 jucători de la CFR vi s-a propus să-l nominalizați pe cel mai bun. 

În urma voturilor voastre, caimacul a fost luat de Ciprian Deac, fost jucător în Bundesliga, la Schalke, un sportiv care întruchipează ambiția și devotamentul. 

Vicecăpitanul CFR-ului a strâns 14.846 de voturi din totalul celor 43.975 de sufragii. Pe locul al doilea în sondajul sport.ro s-a clasat Mario Camora, cu 6.287 de voturi, iar poziția a treia a fost ocupată de vârful Gabriel Debeljuh, care a primit 5.162 de voturi. 

Iată mai jos cum s-a votat în sondajul sport.ro: 

  • 54 de meciuri a jucat Deac pentru CFR în acest sezon 
  • 12 goluri a înscris Deac pentru CFR în acest sezon 
  • 14 pase decisive a reușit Deac pentru trupa lui Dan Petrescu în acest sezon 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!