"Gigi ne-a blocat drumul cu OILE!" Anunt BOMBA al Iasiului de 1 aprilie: nu ajung la meci din cauza ca Gigi a OPRIT traficul cu turma :))
Duminica 01 Aprilie 2018, 10:28

"Gigi ne-a blocat drumul cu OILE!" Anunt BOMBA al Iasiului de 1 aprilie: nu ajung la meci din cauza ca Gigi a OPRIT traficul cu turma :))

FCSB - Poli Iasi se va disputa in acesta seara de la ora 20.45, pe Arena Nationala. Daca ajunge si Iasiul la meci... :))

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Cu ocazia zilei de 1 Aprilie, ziua "Pacalelilor", cei de la CSM Politehnica Iasi au facut o gluma care nu a fost pe placul fanilor. Au anuntat pe contul oficial de facebook al clubului ca meciul nu va mai avea loc. Gigi e de vina pentru ca a blocat drumul cu turma de oi. :))

"O noua amanare in Liga 1! Cu totii ati vazut, ieri, imaginile cu finantatorul FCSB care si-a scos oile la pascut. Se pare ca destinatia a fost Arena Nationala acolo unde mioarele au pascut gazonul, acesta devenind impracticabil pentru meciul ce trebuia sa aiba loc in aceasta seara, la ora 20:45:FCSB - Politehnica Iaşi Vom reveni cu amanunte!".   Gluma insa nu a fost apreciata si starnit controverse pe facebook.

"Sunt fan Poli Iasi,dar tu,ca administrator al paginii unei echipe de fotbal sa-ti ataci in asa fel adversarul, spune multe despre caracterul si lipsa profesionalismului tau" , "Un pic cam deplasata gluma, chiar daca e 1 Aprilie" , au fost unele dintre comentariile fanilor ieseni.

 Avertizare ANM: temperaturile scad cu până la zece grade în următoarele zile