"S-a umplut paharul!" Cum au reactionat suporterii lui Dinamo fata de problemele de la club! "Suporterii nu sunt de vanzare!"

"S-a umplut paharul!" Cum au reactionat suporterii lui Dinamo fata de problemele de la club! "Suporterii nu sunt de vanzare!"

Suporterii lui Dinamo au reactionat in mediul online cu privire la problemele de la club.

Membrii programului DDB au atras atentia, prin intermediul unei postari pe pagina de Facebook, asupra unor situatii pe care le-au intampinat in incercarea lor de a lamuri situatia echipei. 

"La ei (n.r. Negoita si Balanescu) dinamovismul trece direct prin buzunar. Si daca nu lasa ceva acolo, nu mai ajunge la inima. Genul de oameni care vor sa traiasca si sa se hraneasca din asta. Ei nu isi permit sa sacrifice ceva pentru Dinamo.

[...] Daca Rednic a plecat pentru locul 9, pentru locul 14 NU AR TREBUI SA PLECE PRIMII VINOVATI?! [...]

Nu stim care a fost rolul lui Negoita la Dinamo, dar se pare ca totul face parte dintr-un plan pe care noi nu trebuie sa-l cunoastem. Am spus ca la 10.000 de membri preluam clubul. Este doar o tinta. Dar trebuie sa stiti ca nu ne-am cramponat de cifrele acestea.

Ceea ce ne blocheaza este faptul ca Negoita refuza sa puna la dispozitie unele documente PE CARE LE CONSIDERAM ESENTIALE. [...]

Toata lumea stie ca singurul lucru atractiv la Dinamo nu este nici Popescu, nici Filip, nici Rauta, ci este reprezentat de cei mai inimosi suporteri. 

De asemenea, acestui investitor misterios i s-a transmis ca suporterii vor sa-l cunoasca, vor sa discute macar cu reprezentatii lui. Ne-am lovit de un refuz care ne pune serios pe ganduri", au scris suporterii pe contul oficial de Facebook. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 12 iunie. 127 cazuri noi și 5 decese în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies