VIDEO EXCLUSIV Rică Neaga a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la Arena Sport.ro. Povești memorabile de la Steaua 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 09:00
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 14:21

Emisiunea Arena Sport.ro e transmisă de VOYO și Sport.ro. 

Emisiunea cu Rică Neaga o puteți viziona în clipul atașat mai sus.

Rică Neaga, invitat la Arena Sport.ro

Cătălin Oprișan are invitați importanți din toate palierele sportului în fiecare joi, de la 9:00, la Arena Sport.ro, emisiune în care timp de oră puteți afla lucruri neștiute din cariera unor protagoniști ai echipelor naționale sau ale formațiilor voastre favorite. 

Azi, Cătălin Oprișan îl are invitat pe fostul fotbalist al Stelei și al echipei naționale, Rică Neaga, atacant școlit în fotbalul de clasă de la Pitești, 'academie' care a dat jucători cu ștaif, care au ajuns să activeze și la Steaua, Dinamo, Rapid sau Universitatea Craiova. 

Cătălin Oprișan: "Sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile sau cariere fabuloase"

”Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după... 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu.

Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”, declară Cătălin Oprișan încântat de debutul noii emisii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!