VIDEO EXCLUSIV "Timpul va decide dacă am dreptate!" Rică Neaga spune ce îl așteaptă pe Radu Drăgușin la Tottenham 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 13:50
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 14:08

Neaga a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la Arena Sport.ro, emisiune difuzată de VOYO și Sport.ro. 

La Arena Sport.ro, emisiune moderată de Cătălin Oprișan, Rică Neaga a vorbit joi dimineață și despre aria de selecție a primei reprezentative, care va juca între 14 iunie și 14 iulie la Campionatul European din Germania. 

Neaga, fost fotbalist la FC Argeș sau Steaua, a abordat și un subiect care 'doare': jucătorii români importanți care nu evoluează la echipele lor de club din străinătate. 

L-a analizat mai întâi pe Ianis Hagi, component al grupării spanile Deportivo Alaves, apoi a disecat subiectul Radu Drăgușin, transferat de Tottenham de la formația italiană Genoa. Stoperul de 1,95 m a fost rezervă neutilizată în ultimele partide jucate de Spurs. 

"Timpul va decide dacă am dreptate!" Rică Neaga spune ce îl așteaptă pe Radu Drăgușin la Tottenham 

Managerul australian Ange Postecoglu vorbește în termeni laudativi despre fotbalistul reprezentat de agentul FIFA Florin Manea, suporterii scriu pe rețelele de socializare că-l vor pe român în echipă, iar Drăgușin... își așteaptă rândul. În ultimele două amicale ale României (1-1 cu Irlanda de Nord / 2-3 cu Columbia), Drăgușin a fost titular. 

Rică Neaga și-a expus punctul de vedere joi dimineață, la Arena Sport.ro. Fostul fotbalist lansat de FC Argeș consideră că în scurt timp fundașul central va deveni titular la Tottenham Hotspur. 

"Timpul va decide dacă am dreptate sau nu. Radu Drăgușin se va impune la Tottenham! El are nevoie de o perioada de acomodare.

El s-a dus în campionatul care e locul 1, 2 și trei în lume. Apoi vin alte campionate. S-a dus dintr-un campioanat foarte tacticitzat cum e Italia, cu un ritm nu foarte ridicat, într-un campionat...

El se va impune, l-am văzut la interviuri, modul cum gândește. Forță are. Îi trebuie o perioadă de acomodare pentru că este un alt ritm și un alt nivel", a declarat Rică Neaga, la emisiunea moderată de Cătălin Oprișan. 

Arena Sport.ro e în fiecare joi, de la 9:00, pe VOYO și Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!