Gica Hagi fotbal legea sponsorizarii Romania Fotbal intern

Reactia nervoasa a lui Gica Hagi! "Uitati-va ce e in jurul nostru! Trebuie sa facem sportul o prioritate!"

Marele fotbalist roman Gheorghe Hagi a reactionat nervos in timpul unei discutii despre fotbalul romanesc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iunie 2020, 20:03
Data actualizarii: Joi 04 Iunie 2020, 20:09

Liderul Generatiei de Aur a spus ca este nevoie de implicare in sportul romanesc, crezand ca doar o interventie a mediului politic poate sa le redea sportivilor romani sansa la performanta.

"Globalizarea pentru mine inseamna sa creezi un produs pe care sa stii sa-l vinzi. Nu vorbim despre problemele adevarate! Guvernul sa ne asculte si tara sa investeasca la fel cum a investit pana in ’90. 

Pana in ’90, Romania a investit in sport si a avut campioni care v-au facut mandri in toata lumea! Trebuie sa facem sportul o prioritate, iar obiectivul numarul 1 este sa facem sportivi pentru Romania. La centrele de juniori nu luam niciun ban de la Guvern! UEFA ne da cate 2-3 lei! Nu trebuie sa cersim bani, ci sa fie legea sponsorizarii.

Am zis-o de o suta de ori si va faceti ca nu auziti! Trebuie sa vorbim foarte serios despre acest aspect. 

Sa vina multinationalele care fac bani in tara si au bani foarte multi. Ei sa primeasca o facilitate din partea politicului si sa ne dea bani ca sa ne facem bugetele. Ce, multinationalele nu castiga miliarde in Romania? 

Uitati-va ce e in jurul nostru, ce se intampla in Serbia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Cehia. Ce bugete au ei si ce bugete avem noi? Candva erau sub noi", a declarat Gica Hagi la Telekom Sport.

Modifică setările cookies