Reacție dură a lui Cristi Tănase după ce s-a spus că l-ar fi influențat pe Ișfan: „Nu poate omul să meargă și el într-un club, după o victorie?!” 

Cristi Tanase Alexandru Isfan FC Arges Fotbal intern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 10:32
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 10:34

Cristi Tănase (35 ani) este liber de contract din vară, după ce s-a despărțit de FC Argeș, în iulie 2022. 

Plecat de la FC Argeș din vară, despre Cristi Tănase s-a spus că ar fi o influență negativă pentru Alexandru Ișfan (22 ani), noul transfer de la Universitatea Craiova, motiv pentru care FCSB nu ar mai fi insistat pentru mutarea sa. În cazul tânărului jucător, despre el s-a scris că ar avea o viață extrasportivă tumultoasă

Reacția lui Cristi Tănase când a fost întrebat despre Alexandru Ișfan 

Fostul fotbalist de la FCSB a vorbit despre Ișfan și relația pe care o are cu tânărul jucător, dar și despre viitorul pe care fotbalistul oltenilor îl are în față. Deși s-a scris că ar frecventa cluburile, Cristi Tănase a spus despre Alexandru Ișfan că este un jucător matur, punctând că și sportivii au dreptul să consume alcool în cantități mai mici dacă sunt liberi. 

„A fost colegul meu (n.r. Alexandru Ișfan). Chiar vorbeam cu Lato (n.r. Iasmin Latovlevici), că e unul dintre puținii jucători tineri care nu se feresc de contact, iar asta este foarte important, adică să intri în clinciuri și să fii tare pe picioare. Asta este foarte important, ca să joci la un nivel înalt și la o echipă de afară.

Are calități. Dacă o să fie serios, eu spun că poate să ajungă mult mai sus decât Universitatea Craiova. El e un jucător tânăr cu personalitate. Dacă stai de vorbă cu el, nici nu zici că are 22 de ani. E matur.

Îți spun sincer că nu am mai vorbit cu el de vreo două-trei luni. Acum, nu că e prietenul meu, îți spun sincer că nu e adevărat!

Dacă mai bea omul o bere sau un pahar de vin… noi nu suntem oameni? Noi de ce nu avem voie să bem două-trei pahare de vin? Sau chiar o sticlă, care e ideea? A doua zi, dacă ai liber, ce se întâmplă? Dar nu există… Uite cum poate să îi și scadă cota, pentru că au vorbit unul și altul.

Nu e adevărat. Ce viață tumultoasă? Acum, nu poate omul, într-o săptămână, după o victorie, să meargă și el într-un club, să se distreze? Nu e adevărat că merge prin cluburi sau, vezi Doamne, ce se aude! Astea sunt numai răutăți din partea oamenilor răi, care îi vor răul și atâta. Nu e nimic adevărat! E și profesionist, se antrenează și separat”, a declarat Cristi Tănase conform as.ro.

Ișfan, jucătorul Universității Craiova pentru trei sezone

Ișfan a semnat un contract pe trei sezoane și jumătate cu Universitatea Craiova, valabil până în iunie 2026, iar internaționalul U21 va îmbrăca tricoul cu numărul 31 la formația olteană.

Venit în vara anului 2021 de la CS Mioveni, Alexandru Işfan a bifat 67 de meciuri în toate competiţiile pentru FC Argeş, reuşind să marcheze 8 goluri şi să ofere 5 pase decisive.

Format la şcoala de fotbal AS FC Dănuţ Coman, el jucat în cariera sa de până acum la formaţiile Unirea Bascov, CS Mioveni şi FC Argeş.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!