Siyabonga Ngezana FCSB Gigi Becali Fotbal intern Siyabonga Ngezana

Reacția africanilor, după ce Gigi Becali l-a lăudat pe Ngezana: „Se va uita doar la fotbaliști africani!”

Siyabonga Ngezana a marcat primul său gol în tricoul lui FCSB, în grupele Cupei României, într-un meci disputat în fața Bihorului, scor 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 21:54
Data actualizarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 21:56

Nevoit să aștepte o perioadă până să-și facă apariția în echipa FCSB-ului din cauza unor probleme cu viza, Ngezana a devenit om de bază în echipa vicecampioanei după primul meci.

Africanii, încântați de succesul lui Ngezana la FCSB: „Siyabonga Ngezana a impresionat în primele luni petrecute în România, iar excentricul patron al FCSB, Gigi Becali, dezvăluid că va transfera doar jucători sud-africani pentru a-și consolida echipa.

Ngezana a marcat primul său gol la FCSB, iar Becali, care inițial a fost sceptic în privința abilităților fundașului, a vorbit despre calitățile acestuia și și-a dezvăluit dorința de a transfera și mai mulți jucători sud-africani pentru a-și consolida echipa”, au scris cei de la snl24.com.

Ce a spus Gigi Becali despre Ngezana

„Vreau să aduc mai mulți fotbaliști din Africa de Sud și să facem și noi ca la Botoșani, să fie șapte pe teren. 

Acolo nu sunt scumpi, ați văzut Ngezana? Ăsta e fotbalist! Acum el se formează pentru Europa, are încă emoții și îi e teamă încă. El cu mingea la picior poate să plece, stai să prindă curaj”, a spus Gigi Becali, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!