VIDEO FCSB - U Cluj | Ioan Ovidiu Sabău îl pune în gardă pe Elias Charalambous! "Directă" îndreptată spre FCSB înaintea meciului de luni

FCSB - U Cluj e programat luni, de la 21:00, pe Arena Națională. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 18:34
Data actualizarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 18:53

Echipa luni Elias Charalambous, antrenor care azi a susținut o conferință de presă, se află pe primul loc în clasament, cu 25 de puncte (golaveraj 22-9), iar gruparea lui Ioan Ovidiu Sabău ocupă poziția a 11-a, cu 11 puncte (golaveraj 14-18).

Sabău știe punctul nevralgic al liderului. FCSB - U Cluj e luni, de la 21:00

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul cu un discurs echilibrat înaintea fiecărei partide din Liga 1 sau din Cupa României, știe că meciul cu FCSB va fi un adevărat test pentru jucătorii săi, dar spune că U Cluj traversează o perioadă în care fotbaliștii se exprimă la cea mai bună versiune a lor. 

"FCSB e echipa cea mai în formă, pare că jucătorii s-au maturizat, au și un joc de echipă foarte bun. Ne așteaptă un joc greu, depinde cum vom pregăti jocul, forma noastră sportivă, să avem o stare bună și ca de fiecare dată să avem curaj să jucăm. E important să ne revenim și cum vom aborda din punct de vedere tactic.

Încă avem probleme de ritm, iar unii jucători încă nu sunt refăcuți în totalitate. Cred că astfel de jocuri trebuie să îi încarce și ar trebui așteptate cu entuziasm", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, într-o conferință de presă. 

Fostul mare mijlocaș de la Dinamo și Rapid susține că a identificat punctele nevralgice ale celor de la FCSB, iar elevii săi ar trebui să le speculeze în partida de luni de pe Arena Națională.

"FCSB are probleme, sunt anumite slăbiciuni, pe care noi trebuie să le exploatăm la maximum. 

Trebuie curaj pentru un asemenea joc, trebuie să te simți fotbalist și eu am fotbaliști valoroși în echipă. Sunt de părere că putem construi o echipă care să aibă o identitate. Jucătorii au început deja să vorbească despre asta, despre acel joc de pase, combinativ, rapid. Vom fi o echipă bună după întreruperea cauzată de echipele naționale", a mai spus Ioan Ovidiu Sabău, înaintea partidei cu FCSB. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!