FCSB Anghel Iordanescu becali CSA Fotbal intern

Iordanescu, dezamagit ca nu a fost chemat la deschiderea stadionului Steaua! Propunerea incredibila a fostului selectioner: "FCSB si CSA trebuie sa treaca la masa tratativelor! Si ei au drept de joc in Ghencea!"

Fostul selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu, a vorbit despre conflictul dintre CSA si FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Decembrie 2020, 16:56
Data actualizarii: Miercuri 09 Decembrie 2020, 17:21

Noul stadion din Ghencea a fost inaugurat, iar Anghel Iordanescu, legenda a echipei Steaua, nu a fost invitat la ceremonie. Fostul antrenor recunoaste ca a fost afectat de acest lucru si ca pentru el a fost un moment dureros.

"Ma asteptam sa fiu invitat, sunt un produs al Stelei. Este trist si dureros ca s-a facut aceasta festivitate fara ca eu sa fiu invitat. Ne bucuram cu totii de el, e un stadion extraordinar. Nu mi-a venit sa cred cand s-a anuntat deschiderea lui.

Au fost si alti jucatori reprezentativi pentru Steaua care nu au fost invitati. Dar este un stadion extraordinar, am fost si l-am vizitat. Da, am fost inainte de ceremonie. Chiar nu mi-a venit sa cred cand l-au inaugurat", a declarat Anghel Iordanescu pentru DigiSport

Fostul selectioner al Romaniei a vorbit despre razboiul dintre CSA si FCSB si este convins ca ambele echipe trebuie sa ajunga la un numitor comun. De asemenea, el sustine ca FCSB are dreptul sa joace pe noul stadion. 

"Mereu am fost convins ca FCSB si CSA trebuie sa treaca la masa tratativelor si pentru ca, pana la urma, si FCSB are dreptul sa joace pe acest stadion. Este un stadion facut din bani publici. Si cred eu ca e benefic ca toate echipele care plateasc sa poata juca pe stadion", a spus fostul jucator al Stelei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!