Razvan Burleanu FIFA FRF Fotbal intern

Prima reactie a lui Razvan Burleanu dupa ce a fost ales in Consiliul FIFA: "Mi-am dorit sa inspir si alti romani!"

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a dat lovitura si a fost ales drept reprezentant al UEFA in Consiliul FIFA.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 20 Aprilie 2021, 17:07
Data actualizarii: Marti 20 Aprilie 2021, 17:18

Astfel, Burleanu a dat o super lovitura, atat ca imagine, cat si din punct de vedere financia. Salariul unui membru in Consiliul FIFA este de aproximativ 210.000 de euro pe an, ceea ce inseamna 17.500 de euro lunar.

Acesta a oferit prima reactie, dupa ce a ajuns intr-una din celle mai importante functii ale forului european:

„Prezenta in Consiliul FIFA este o performanta pentru diplomatia sportiva a Romaniei, iar pentru managementul sportiv este cea mai inalta recunoastere, de aceea voi face tot ceea ce este posibil cu cea mai inalta responsabilitate ca, alaturi de presedintele UEFA si de ceilalti 7 colegi din Consiliul UEFA, sa pot reprezenta interesele fotbalului european si al altor federatii nationale non-europene care impartasesc aceeasi viziune cu UEFA.

Pentru Romania inseamna si un acces la o cunoastere si o intelegere globala a dezvoltarii fotbalului care se va transpune totodata in decizii pe care voi incerca sa le influentez la nivel international si national.

Totodata, prin demersul de a candida si de a fi ales mi-am dorit sa inspir si alti romani tineri care considera ca anumite domenii sau functii le sunt greu accesibile, daca nu chiar interzise, iar modul nostru de lucru integru sa fie un model si pentru ale sectoare de activitate din tara noastra”, a spus Razvan Burleanu, presedintele FRF, potrivit FRF.ro.

Mandatul unui membru al Consiliului FIFA este de 4 ani. Razvan Burleanu este la al doilea mandat de Presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce a castigat alegerile din 2014 si a fost reconfirmat in 2019.

Modifică setările cookies