Prima reactie a lui Adrian Mititelu dupa verdictul Curtii de Apel in procesul cu Federatia: "Am facut o actiune separata"

Prima reactie a lui Adrian Mititelu dupa verdictul Curtii de Apel in procesul cu Federatia: "Am facut o actiune separata"

FRF a anuntat ca a castigat definitiv procesul cu Adrian Mititelu.

FRF a anuntat ca a castigat definitiv procesul cu Adrian Mititelu dupa dezafilierea Fotbal Club U Craiova S.A. in iulie 2011. In acest proces erau solicitate daune de 300 de milioane de euro. 

Totusi, Adrian Mititelu sustine ca va mai exista un nou proces si ca CS U Craiova va avea castig de cauza. 

"Va dati seama, ei au incercat sa se bucure putin. Practic, instanta a stabilit procentajele, dar noi avem o alta actiune pe rolul instantelor. Aceasta actiune a fost facuta modic, pentru a fi pierduta. Cand s-a temrinat procesul penal, lichidatoarea a facut o actiune separata, noi am facut o alta actiune. E aceeasi speta, dar aici nu s-a facut o aparare serioasa. 

Aici s-a pierdut in cazul actiunii lichidatorului. 

Noi actionarii si ceilalti asociati am facut o actiune separata. Suntem in faza de fond. Daca nu se rezolva, mergem in Elvetia, stim ce avem de facut. 

Acum ne-au adus in situatia asta cu lichidatorul, care a facut o actiune fictiva, pentru interesele lor. Au castigat o batalie, dar toate actele sunt impotriva lor. Niciodata nu a existat o aparare de fond. 

Victor Piturca controleaza totul. Au creat o creata fictiva si au preluat controlul societatii si fac o aparare fictiva. 

Nu m-am saturat de procese, pentru ca atunci cand ai de-a face cu o asemenea grupare... Eu ma lupt cu niste oameni foarte puternici si acum, pentru ca prejudiciul e asa mare, toata lumea fuge de proces. 

In final, toti vor plati. Si daca mergem pe un prejudiciu mai mic, sa vedeti ce suma se va face.

Eu am stabilit clauzele impreuna cu jucatorul. 

Nu m-am bazat niciodata pe banii astia, ma gandesc la ei cu un sentiment foarte rece. Sunt convins ca intr-o zi vor veni, dar pot duce echipa pana in Liga 1. Am facut rost de fonduri din alte lucruri, am deblocat investitii. 

CSU Craiova va disparea mai devreme sau mai tarziu si suporterii, pe care ni i-au furat, vor ajunge din nou la noi. Eugen Trica are conditii de Liga 1 aproape, are buget de peste 1 milion de euro. Ne apucam de stadion", a spus Adrian Mititelu la DigiSport.  

 

Comunicatul Federatiei Romane de Fotbal

 

"Dupa 8 ani de litigii, pretentiile Fotbal Club U Craiova S.A., sustinute pe calea unei suite intregi de demersuri procesuale, sunt dovedite in mod irevocabil ca neintemeiate.

Federatia Româna de Fotbal isi exprima inca o data adeziunea fata de principiul legalitatii ca fundament al oricaror demersuri pe care le intreprinde in activitatea sa.

In cadrul tuturor acestor procese, apararile FRF au fost asigurate de societatea de avocatura “Tuca Zbarcea & Asociatii” – prin avocat Dan Cristea, si de Adrian Stangaciu, Managerul Departamentului Juridic al FRF" a scris Federatia pe site-ul oficial.VIDEO PROTVPLUS.RO

Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Rita Mureșan, program strict de detox, în Thailanda

Rita Mureșan: "O săptămână, m-am hrănit cu picături de spirulină sub limbă."


12:29
Tot mai multe cazuri de gripă, în România

 Bilanțul cazurilor de gripă din România. Mihai Craiu: "Nu faceți testele de gripă acasă."


11:32
Anca Neacșu s-a demachiat în direct

Anca Neacșu: "Îmi dau tot machiajul jos, mai puțin genele."


19:41
Sore, vacanță la munte și o surpriză în direct

Sore: Am fost la munte să o învăț pe fiica mea, Erin, tehnicile snowboard-ului.


12:20
Chef Hadad, cu povești și bunătăți

Chef Hadad, planuri noi pentru acest an: "Mai deschid încă o locație în București, pe 28 aprilie."


15:53
Cum ne recuperăm feminitatea?

"Pentru noi transformarea începe când ne punem pe primul plan"


12:32
Bilanțul victimelor virusului din China a ajuns la 26. Măsuri de avertizare pe Otopeni
BRAT