Ovidiu Hategan Ovidiu Hategan infarct reactie presa internationala infarct Ovidiu Hategan Fotbal intern

Presa internațională a reacționat după anunțul că Ovidiu Hațegan a suferit un infarct 

Anunțul că Ovidiu Hațegan (41 ani) a suferit un infarct și a fost operat a șocat lumea sportului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 14:48
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 15:03

Arbitrul FIFA a fost internat de urgență la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara și operat după infarctul suferit. Medicii i-au montat un stent lui Hațegan, care se află sub supraveghere și va rămâne internat în următoarele zile. Presa internațională a preluat rapid vestea, arbitrul fiind unul dintre cei mai utilizați în cupele europene și în acest sezon, ultimul meci din Champions League oficiat fiind duelul dintre Atletico Madrid și Manchester United, din optimile de finală, 1-1. 

Ultimul meci în care Ovidiu Hațegan a arbitrat a fost amicalul dintre Țara Galilor și Austria, 2-1, în care românul a avut rol de al patrulea oficial. 

Reacția presei internaționale după anunțul infarctului suferit de Ovidiu Hațegan 

Englezii au preluat rapid știrea, iar cei de la The Sun au titrat: „Arbitrul Euro 2020 Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost dus de urgență la spital, unde i-a fost montat un stent!” în timp ce cei de la Daily Mail au oferit mai multe detalii în titlul de prezentare al articolului: „Arbitrul UEFA Ovidiu Hațegan, 41, 'a suferit un infarct' la doar câteva zile după ce a fost al patrulea oficial în victoria Țării Galilor cu Austria, și este grăbit în operație pentru a i se monta un stent după ce a acuzat dureri în piept”.

Informațiile au fost preluate și de presa din Spania. 

„Ovidiu Hațegan, arbitru român preseletat pentru Qatar 2022, a suferit un infarct”, au scris cei de la Cadena SER. 

„Românul Hațegan a suferit un infarct”, anunță și cei de la Mundo Deportivo, în timp ce renumitul program de divertisment pe sport El Chiringuito a anunțat pe Twitter: „Ovidiu Hațegan a suferit un infarct. Arbitrul român s-a simțit rău după ultimul său antrenament și a fost transportat de urgență la spital. Se va recupera la 100%. A fost 'central' în Atletico - Manchester United”. 

Publicația neerlandeză De Stentor titrează: „Arbitrul de top Ovidiu Hațegan a suferit un infarct la câteva zile de la prestația din meciul Țara Galilor - Austria”. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!