Ovidiu Hategan Cristi Balaj Liga 1 Fotbal intern

VIDEO EXCLUSIV ”Sunt convins că va reveni”. Hațegan, așteptat să conducă din nou meciuri în Liga 1

Ovidiu Hațegan (41 de ani) este internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, după ce a suferit un infarct duminică seara.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 11:54
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 12:01

Doctorii au declarat că starea arbitrului FIFA este stabilă, dar momentan nu se știe dacă acesta va mai putea arbitra, cel puțin în viitorul apropiat. Cristi Balaj, fostul său coleg și actualul președinte al CFR Cluj, este sigur că Hațegan va reveni pe gazon.

Hațegan, așteptat să revină în arbitraj: ”Cardiologia a ajuns la un nivel foarte ridicat”

„S-a descoperit, sunt convins că își va reveni, va reveni în arbitraj. Nu aș fi surprins să-l văd la Campionatul Mondial, pentru că este în iarnă. 

E perioadă suficientă pentru a se recupera. Cardiologia a ajuns la un nivel foarte ridicat, am încredere că se va rezolva această problemă. Nu va mai fi cum a fost, nu-l facem denou. Dar important e să se însănătoșească la cel mai înalt nivel”, a spus Cristi Balaj, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Reacția lui Cristi Balaj, după infarctul suferit de Ovidiu Hațegan

Odată cu apariția unor astfel de probleme există incertitudini în legătură cu posibilitatea ca Ovidiu Hațegan să mai poată arbitra meciuri pe viitor. Arbitrul se afla pe lista lărgită a arbitrilor propuși pentru Campionatul Mondial din Qatar, alături de Istvan Kovacs. 

Pe lista respectivă sunt 20 de nume în compartimentul 'centrali' și 16 pentru VAR, dintre care vor rămâne doar 10 care vor merge la Campionatul Mondial. Există doar patru țări, pe lângă România, care au câte doi reprezentanți pentru 'postul' de arbitru la Mondial. 

Anglia îi are pe Michael Oliver și Anthony Taylor, Franța pe Clement Turpin și Benoit Bastien și Spania, care are chiar trei reprezentanți, pe Carlos Del Cerro Grande, Gil Manzano și Mateu Lahoz. 

VIDEO - Reacția medicilor din Timișoara după infarctul suferit de Ovidiu Hațegan


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!