becali FCSB luminita becali Real Madrid Fotbal intern

Becali a fost pacalit de sotia lui! I-a dat 30 de mii euro si si-a cumparat o haina fake: "Daca vede Gigi ca nu e de firma, o s-o certe!"

Nevasta lui Gigi Becali este discreta si nu apare in viata publica, dar o intamplare incredibila a fost povestita.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2020, 11:33
Data actualizarii: Luni 21 Decembrie 2020, 11:45

Gigi este casatorit Luminita, iar cei doi au impreuna 3 copii: Teodora, Alexandra si Cristina. Intamplarea a avut loc in Madrid, cand latifundiarul din Pipera i-a oferit sotiei lui 30 de mii de euro pentru a merge la cumparaturi. Ea a luat doar jumatate din suma si si-a cumparat o haina contrafacuta.

Florin Nedelcu, fost fotbalist si responsabil de protocol al FRF pentru cluburi si nationale vorbitoare de spaniola, a povestit intreaga intamplare petrecuta la returul meciului din Liga Campionilor dintre Real Madrid si FCSB. 

Nedelcu a mers la cumparaturi impreuna cu Luminita Becali si cei doi bodyguarzi ai patronului ros-albastrilor. 

"Un episod m-a impresionat si nu are legatura cu fotbalul. Gigi a fost insotit de sotia lui si, intr-o dimineata, mi-a transmis ca imi da doi bodyguarzi sa ma duc cu doamna sa faca niste cumparaturi. In fata mea a scos o tufla cu 30.000 de euro si i-a dat sotiei. Doamna, care este o femeie deosebita, a refuzat, spunand ca-i ajung 5, 6 mii… 'Lasa, sa ai la tine' si Gigi i-a intins 15 mii"

A cumparat mici chestii si, la un moment dat, am intrat intr-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a vazut pe un meanechin o haina de piele culoarea coniac. S-a uitat la pret, 800 de euro. 'Cred ca asta nu e de piele'. Mi-am dat cu parerea spunand ca e de piele, insa nu e de firma, iar dupa ce a probat, si-i venea turnat, a zis ca ii este frica sa o cumpere, ca daca vede Gigi ca nu e de firma, o s-o certe.

Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se gasea magazinul si stiam ca exista o croitorie pentru magazine. L-am sunat si l-am rugat daca poate sa schimbe captuseala si o emblema. Am dat haina acolo, cat ne-am mai plimbat prin magazine, intr-o ora au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci" a spus Nedelcu pentru pentru Playsport.ro

Modifică setările cookies