"Poate sa fie decisa soarta campionatului!" Se anunta NEBUNIE diseara la Craiova - CFR! Sunt asteptati peste 25 000 de suporteri

"Poate sa fie decisa soarta campionatului!" Se anunta NEBUNIE diseara la Craiova - CFR! Sunt asteptati peste 25 000 de suporteri

Craiova - CFR Cluj este derby-ul acestei etape de playoff.

Astazi, la ora 20:45 se va disputa derby-ul Craiova - CFR Cluj pe stadionul Ion Oblemeneco. Daca va reusi sa castige Craiova, lupta la titlu explodeaza. Echipa lui Mangia se poate apropia la un singur punct de CFR in cazul unei victorii.

In sezonul regulat, Craiova a batut-o acasa pe CFR Cluj  cu scorul de 2-1. Atunci marcau Baluta si Mitrita, iar pentru clujeni inscria Urko Vera.

Gica Craioveanu a facut un videoclip pentru a-i incuraja pe olteni, iar acesta a fost pus pe pagina oficiala de instragram a Universitatii.

"Este cel mai important meci al Universitatii in istoria recenta, se poate schimba toata soarta campionatului. Haideti sa le demonstram ca impreuna cu pasiune, putem sa invingem aceasta echipa. Sa-i ajutam sa castige meciul din aceasta seara si sa le demonstram ca la Craiova exista cea mai frumoasa galerie din lume" , a spus Gica Craioveanu.
 


 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies