Sumele uriase pe care Mutu, Contra si Teixeira trebuie sa le incaseze de la Petrolul. Aflat in faliment, clubul a scos la vanzare masinile

Sumele uriase pe care Mutu, Contra si Teixeira trebuie sa le incaseze de la Petrolul. Aflat in faliment, clubul a scos la vanzare masinile

Villarreal - Steaua, joi de la 18:00, in direct la ProTV

Falimentul a venit la Ploiesti dupa ce a ucis si alte ehipe de renume din fotbalul romanesc.

Fotbal Club Petrolul SA a intrat in insolventa in februarie 2015, iar in iunie 2016, in faliment, dupa ce actionarii au inceput sa fie cercetati in mai multe dosare DNA SI DIICOT.

Au fost descoperite nereguli in ceea ce priveste finantarea clubului de catre autoritatile locale incepand cu 2011, dupa ce au aparut prime de meci mai mari decat cele prevazute in contracte, unele cheltuieli ce nu au fost justificate si faptul ca echipa a profitat de stadionul ce apartine municipalitatii.

Fostul presedinte al Consiliului de Administratie al Petrolului Pliesti, Florian Walter, e acuzat ca ar fi transferat gratuit 11 jucatori ai clubului.

Luna trecuta, in conturile Fotbal Club Petrolul SA au intrat sume de bani din vanzarea a 11 autoturisme din patrimoniul clubului, cel mai scump fiind un autobuz Volvo M3, in valoare de 207.000 lei, scrie Profit.ro.

Din banii incasati s-au platit salariile pe luna iulie ale angajatilor clubului si unele cheltuieri legate de procesul de lichidare.

Suma pe care o mai are de platit Petrolul catre bugetul total ajunge la 20,2 milioane de lei, dintr-un total de 39 de milioane.

De la echipa, fostul antrenor Cosmin Contra trebuie sa incaseze 647.247 lei, Teixeira 511.218 lei, Toto Tamuz 418.310, portarii Pecanha (233.813 lei) si Bornescu (159.000),iar Hamza 220.715 lei. Si actualul manager general de la Dinamo, Adrian Mutu, are de incasat 305.911 lei.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT