Sumele uriase pe care Mutu, Contra si Teixeira trebuie sa le incaseze de la Petrolul. Aflat in faliment, clubul a scos la vanzare masinile

Sumele uriase pe care Mutu, Contra si Teixeira trebuie sa le incaseze de la Petrolul. Aflat in faliment, clubul a scos la vanzare masinile

Villarreal - Steaua, joi de la 18:00, in direct la ProTV

Falimentul a venit la Ploiesti dupa ce a ucis si alte ehipe de renume din fotbalul romanesc.

Fotbal Club Petrolul SA a intrat in insolventa in februarie 2015, iar in iunie 2016, in faliment, dupa ce actionarii au inceput sa fie cercetati in mai multe dosare DNA SI DIICOT.

Au fost descoperite nereguli in ceea ce priveste finantarea clubului de catre autoritatile locale incepand cu 2011, dupa ce au aparut prime de meci mai mari decat cele prevazute in contracte, unele cheltuieli ce nu au fost justificate si faptul ca echipa a profitat de stadionul ce apartine municipalitatii.

Fostul presedinte al Consiliului de Administratie al Petrolului Pliesti, Florian Walter, e acuzat ca ar fi transferat gratuit 11 jucatori ai clubului.

Luna trecuta, in conturile Fotbal Club Petrolul SA au intrat sume de bani din vanzarea a 11 autoturisme din patrimoniul clubului, cel mai scump fiind un autobuz Volvo M3, in valoare de 207.000 lei, scrie Profit.ro.

Din banii incasati s-au platit salariile pe luna iulie ale angajatilor clubului si unele cheltuieri legate de procesul de lichidare.

Suma pe care o mai are de platit Petrolul catre bugetul total ajunge la 20,2 milioane de lei, dintr-un total de 39 de milioane.

De la echipa, fostul antrenor Cosmin Contra trebuie sa incaseze 647.247 lei, Teixeira 511.218 lei, Toto Tamuz 418.310, portarii Pecanha (233.813 lei) si Bornescu (159.000),iar Hamza 220.715 lei. Si actualul manager general de la Dinamo, Adrian Mutu, are de incasat 305.911 lei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies