Perla Rapidului, in razboi cu fanii! Ionita reactioneaza dur dupa ce a FUGIT cu Astra in cantonament: "Sunteti penibili!"

Autor: Sport.ro
Sambata 18 Ianuarie 2014, 12:59

	Perla Rapidului, in razboi cu fanii! Ionita reactioneaza dur dupa ce a FUGIT cu Astra in cantonament: "Sunteti penibili!"

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Alexandru Ionita, unul dintre pustii "minune" ai Rapidului, cumparat de Astra Giurgiu, s-a certat cu o parte din fanii Rapidului, dupa ce acestia i-au reprosat faptul ca nu a ramas pana la finalul sezonului.

Achizitionat de Astra, insa cu conditia ca acesta sa ramana pana la vara si sa contribuie la promovare, Ionita a plecat in cantonament cu echipa giurgiuveana, suporterii acuzandu-l ca a dezertat.

Tanarul fotbalist de 19 ani a reactionat dur si spune ca nu putea ramane la Rapid in conditiile date.

"Sunteti panibilii unii... Si cu asta am spus multe! Daca ati lucra undeva si ati iubi locul ala de munca, dar ati avea un salariu de 6 milioane, pe care i-ati lua la 6-7 luni, si cineva va ofera 20, la zi, ce ati face?", a scris Ionita pe Facebook.

De asemenea, acesta a dezvaluit si faptul ca putea ajunge la Dinamo sau Petrolul, insa a refuzat.

"Puteam pleca din vara la Dinamo sau la Petrolul, aveam motive, imi dadeau bani mai multi. Tata a munci doua luni intr-un an, mama nu are loc de munca. Am plecat spre binele meu, cred ca 13 ani, cat am stat la Rapid, am demonstrat ceva. Mai ales in ultimele sase luni", a adaugat acesta.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies