I s-a redeschis usa la echipa nationala! Stelistul care a primit cea mai mare amenda din Liga 1 are parte de un nou inceput in 2014

Autor: Sport.ro
Sambata 18 Ianuarie 2014, 12:10
I s-a redeschis usa la echipa nationala! Stelistul care a primit cea mai mare amenda din Liga 1 are parte de un nou inceput in 2014

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Dupa ce a ajuns la Steaua, cariera lui Iancu a luat o noua directie.

Plecat ca un pusti talentat de la Viitorul lui Hagi, Iancu a confirmat pe teren la Steaua in primele meciuri, insa mirajul capitalei si-a pus amprenta pe evolutiile acestuia, atat pe teren cat si in afara lui, totul culminand cu escapada de la nationala, in urma careia a fost suspendat de la nationala de tineret.

Selectionerul Bogdan Stelea pare sa fi revenit asupra deciziei, lasandu-i o portita deschisa lui Iancu:

"Iancu trebuie sa faca anumite lucruri ca sa fie selectionat din nou. Nu vreau acum sa spun mai multe, stie el mai bine ce are de facut", a declarat Bogdan Stelea despre mijlocasul stelist.

Reghecampf l-a pedepsit si el pe Iancu in turul campionatului, lasand de inteles ca s-au petrecut si alte evenimente, pe langa cel de la nationala: "Iancu este un jucator tanar si trebuie educat, au mai fost si altele pe langa episodul de la nationala", a spus Reghecampf, cel care l-a reintegrat pe Iancu in echipa Stelei pe finalul campionatului.
 

INSP: Tot ce trebuie să știm despre noul coronavirus. Simptomele infecției și ce sunt, de fapt, contacții direcți
BRAT

Modifică setările cookies