"Venirea lui Mutu nu schimba nimic!" Stelistii, siguri de titlul 25! Ce spune Piovaccari despre intalnirea cu "Briliantul"

Autor: Sport.ro
Sambata 18 Ianuarie 2014, 12:46

	"Venirea lui Mutu nu schimba nimic!" Stelistii, siguri de titlul 25! Ce spune Piovaccari despre intalnirea cu "Briliantul"

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Petrolul a reusit in aceasta iarna doua achizitii de marca, transferandu-i pe Adrian Mutu si pe Ianis Zicu. Chiar si asa, rivalii din fruntea clasamentului nu se tem, iar stelistii anunta ca tot ei vor fi cei care vor triumfa la final.

Federico Piovaccari, atacantul italian al Stelei, spune ca il stie pe Mutu de pe vremea cand acesta evolua la Fiorentina, insa ca venirea lui la Petrolul nu schimba situatia in Liga 1.

"Pe Adrian l-am vazut jucand in Italia, daca nu ma insel, cred ca am evoluat o data impotriva lui. E un fotbalist foarte bun. Acum, insa, vine dupa o perioada mai proasta, a vrut sa se intoarca in tara, nu cred ca venirea lui va fi o problema pentru noi.

Sosirea lui nu schimba nimic in ceea ce ne priveste. Steaua e Steaua! Avem capacitatea si ambitia de a castiga campionatul si Cupa", a spus Piovaccari, citat de Digisport.

România, fruntașă în UE privind femeile manager. Afacerile mamelor sunt tot mai prospere în online
BRAT

Modifică setările cookies