Diego COSTA o avere dar s-a gasit cine sa il cumpere! Transferul GENIAL care schimba ordinea puterilor in Premier League! Cine il cumpara:

Autor: Sport.ro
Sambata 18 Ianuarie 2014, 12:20

	Diego COSTA o avere dar s-a gasit cine sa il cumpere! Transferul GENIAL care schimba ordinea puterilor in Premier League! Cine il cumpara:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Diego Costa este unul dintre cei mai tari atacanti din lume, fiind disputat de mai multe echipe de club dar si de doua nationale, cea a Spaniei si cea a Braziliei.

Daca in aceasta privinta Costa s-a decis sa joace pentru Spania, in ceea ce priveste echipa de club la care va evolua in retur inca mai are dubii.

Desi este in varful clasamentului in Spania, Costa vrea o provocare noua, iar echipele din Anglia se bat pe atacantul spaniol. Arsenal, Liverpool si Manchester City si-au manifestat interesul pentru acesta insa Chelsea este echipa care va pune mana pe el, demonstrandu-si forta pe piata transferurilor, anunta presa din Anglia.

Mourinho a gasit si cheia transferului: Courtois! Portarul este imprumutat la Atletico de 3 ani si ar putea fi cedat definitiv, urmand a scadea semnificativ din pretul de transfer al lui Diego Costa, ridicat la 40 de milioane de euro!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies