"Pentru noi a votat fiul primarului PSD, conform directivei de la centru". Scandal monstru la un club din Romania, dupa alegerile FRF. Ce mesaj a aparut pe contul de Facebook

"Pentru noi a votat fiul primarului PSD, conform directivei de la centru". Scandal monstru la un club din Romania, dupa alegerile FRF. Ce mesaj a aparut pe contul de Facebook

Alegerile de la FRF au impartit in doua tabere clubul Chindia Targoviste. O parte a conducerii a fost de partea lui Razvan Burleanu, in timp ce alta, chiar cea care a votat, a urmat "ordinele venite pe linie de partid".

UPDATE | La ultima postare au aparut mai multe comentarii. Unul dintre ele facea trimitere catre o captura foto a mesajelor postate ieri. Toate au fost moderate de administrator si sterse.

UPDATE | Pe pagina de Facebook FC Chindia Targoviste a fost postat un mesaj prin care se anunta intreruperea activitatii si mutarea ei pe o alta pagina - AFC Chindia.

"Ne rezervam dreptul de a suspenda activitatea acestei pagini pentru o buna perioada de timp. Despre motivele care au stat la baza acestei decizii vom scrie la finalul sezonului. Pana atunci, va invitam sa urmăriți pagina oficiala a clubului, AFC Chindia Oficial. Hai Chindia", se arata in mesaj.


Scandalul de la Chindia a devenit vizibil dupa ce o parte a conducerii a reusit sa puna mana pe pagina de Facebook a clubului si sa scrie intr-o postare ce s-a intamplat. Potrivit "reclamantilor", clubul a votat cu Ionut Lupescu, pentru ca asa a fost "directiva primita de la centru".

La scurt timp, mesajele au fost sterse de pe pagina de Facebook a Chindiei.

"Razvan Burleanu a castigat din primul tur alegerile la FRF. Clubul nostru a votat pentru Ionut Lupescu, candidat sustinut public de presedintele PSD, Liviu Dragnea. In numele Chindiei a votat George Razvan Stoica, fiul primarului PSD de la Vacaresti, conform directivei de la centru. Succes, Razvan Burleanu", se arata in mesajul aparut pe pagina Chindiei.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies