Fotbal intern

Panduru s-a dezlănțuit! I-a luat la rând pe cei de la FCSB 

Fostul mare decar al Stelei, Basarab Panduru, a criticat modul în care cei de la FCSB au ales să gestioneze partida cu Rapid (0-1), jucată duminică seara, pe Arena Națională, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 09:43
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 10:11

Fostul jucător de la Benfica Lisabona, component al naționalei la CM 1994, e de părere că elevii lui Dinu Todoran au căzut în plasa adversarilor și nici nu au știut să răspundă modului în care centralul Marian Barbu a condus jocul. 

Chiar dacă partida a căpătat accente dure și a fost presărată cu intrări la limita regulamentului, reșițeanul în vârstă de 51 de ani crede că Florin Tănase și colegii lui ar fi trebuit să le răspundă cu aceeași monedă giuleștenilor. "Fricoși!", i-a catalogat Panduru pe componenții vicecampioanei. 

Panduru: "OK, bine, tată, dar atunci dă drumul la pase, joacă fotbal şi dă 3-0!"

 

”Ce ar trebui să joace în primul rând? Să joace fotbal. De ce? Pentru că în seara asta (n.r.: duminică seara), teoretic, zici că aveam o echipă tehnică contra unei echipe în formare, care a jucat mai mult cu inima.

Dacă eşti o echipă tehnică ţii de minge, nu o dai adversarului şi pe tabelă e 3-0 pentru tine. Nu ai fost o echipă tehnică, ci una fricoasă, pentru că arbitrul i-a lăsat la început pe cei de la Rapid să bage materiale. 

De fricoşi, au preferat să stea numai pe jos să se vaite, în loc să înţeleagă, bă, care e treaba!? Arbitrul ne lasă să băgăm materiale, da? Şi atunci ce facem? Ne văităm sau începem şi noi să băgăm? Nu, noi suntem ăia tehnici. Ok, bine, tată, dar atunci dă drumul la pase, joacă fotbal şi dă 3-0! Nu, n-ai dat drumul la pase, nu ai fost tehnic, nu ai dat 3-0 şi ţi-a fost şi frică", a spus Panduru, la Telekom Sport. 

Panduru: "E al cincilea an, vrea cineva antrenor de valoare? Crezi că Tănase vorbeşte de antrenor?"

 

Expertul televiziunii mai sus menționate a continuat în același registru și l-a crititcat pe Florin Tănase, care a făcut trimiteri, la finalul partidei, spre staff, dar a trimis o săgeată cu venin și spre patronul formației, Gigi Becali, cel care stabilește cine joacă și cine nu.

"Se vrea să se pună antrenor de valoare? Că noi tot ne învârtim aşa! E al cincilea an, vrea cineva antrenor de valoare? Crezi că Tănase vorbeşte de antrenor? Adică întrebaţi antrenorul atât timp cât şi tu şi tu ştii că nu antrenorul face schimbările şi echipa... 

Ai dat în ultimii cinci ani în antrenori, au plecat toţi. De cinci ani de zile sunt aceleaşi lucruri. Şi atunci? Ne-am trezit acum că e Dinu Todoran şi nu punem în practică, nu facem ce trebuie?”, a încheiat Basarab Panduru.  

Bătaie generală în minutul 83

 

În minutul 83 s-a produs o încăierare generală într-o tuşă, după o bătaie la propriu între Sorin Şerban şi Claudiu Belu, dar în urma acesteia doar Şerban şi Antonio Sefer au fost eliminaţi. Florin Tănase a fost lovit de un obiect aruncat din tribună.

Rapid rămâne neînvinsă după cinci etape şi fără gol primit. FCSB a suferit prima sa înfrângere din acest campionat.

Modifică setările cookies