VIDEO Momentul în care Vali Lazăr aruncă două perechi de chiloți spre banca lui Dinamo: ”Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament”

Vali Lazar Dinamo Ovidiu Burca Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 17:03
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 17:04

Scene incredibile la primul amical al anului petnru Dinamo, scor 0-0 cu CS Păulești, echipa la care evoluează fostul jucător al ”câinilor”, Valentin Lazăr.

În prima repriză, Lazăr a profitat de un moment în care a ajuns în apropiere de banca tehnică a lui Dinamo și a scos două perechi de chiloți de sub apărători. ”Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament”, ar fi spus Lazăr, potrivit GSP.ro.

Formația antrenată de Ovidiu Burcă a jucat la Buftea împotriva celor de la CS Păulești din Liga 3. Dinamo nu a reușit să treacă de echipa lui Vali Lazăr în primul meci al anului. Tabela a rămas nemodificată din primul, până în ultimul minut: 0-0.

Vor urma și alte meciuri amicale pentru Dinamo, cu echipe precum CSO Plopeni, Progresul Spartac, CSM Slatina, Gloria Buzău, Muscelul Câmpulung, Unirea Slobozia, Farul Constanța și FC Brașov.

Valentin Lazăr l-a făcut praf pe Ovidiu Burcă: ”Și-a luat fustița și a plecat”

„Cu Dinamo întâlnirea a fost plăcută, colegii sunt, marea majoritate toți, până la ultima transpirație a domnului cu rochiță și a reușit să dea, cât de cât, liderul vestiarului afară. (n.r. gestul făcut) Nu e normal? Ce să, asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a avut curaj să îi privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afară și se băga prin căsuțe pe la Săftica. 

Despre ce vorbim? Sunt și altele, băieții și majoritatea oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog. Am declarat că nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el va face asta. Ideea e că are impresia că e Dumnezeu pe pământ și îi tratează pe cei care l-au ajutat să ajungă în situația în care e Dinamo, la un punct de play-off și îi dai afară, tu nu ai transferuri și apoi o să plângă și o să zică că au făcut ei răscoală și ei sunt de vină”, a spus Lazăr.

VIDEO - Valentin Lazăr l-a desființat pe Ovidiu Burcă la interviu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!