Heniu Prundu Bargaului fotbal feminin Liga 1 Ucraina Fotbal intern

Oficial: vicecampioana din Liga 1 transferă din Ucraina!

Heniu Prundu Bârgăului a adus la echipă trei fotbaliste din naționala de la Kiev, toate cu participări în grupele Ligii Campionilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Aprilie 2022, 13:29
Data actualizarii: Joi 07 Aprilie 2022, 13:35

Vicecampioana Ligii 1 feminine, Heniu Prundu Bârgăului, a transferat trei jucătoare din naționala de fotbal a Ucrainei, anunță FRF pe site-ul oficial.

”Veronika Andrukhiv (n.r. - mijlocaș), Iryna Sanina (n.r. - portar) și Natiia Pantsulaia (n.r. - fundaș) sunt cele trei jucătoare din Ucraina care s-au integrat rapid la echipă și ne arată că fotbalul nu ține cont de granițe. Cu experiență și participări în grupele Champions League, fetele s-au alăturat clubului care ocupă locul secund în Liga Feminină și își doresc să aducă un plus valoare”, se precizează pe frf.ro.

Una dintre ucrainence a jucat la Atletico Madrid

Natiia Pantsulaia, care a jucat și la Atletico Madrid, a declarat pentru sursa citată că ”în contextul actual îmi dau seama că nu este nicio competiție care să îmi fi adus satisfacția pe care mi-a adus-o competiția din Ucraina”

”Este un sentiment unic să joci pentru țara ta, să cânți imnul cu mâna pe inimă, să alergi pe stadioanele tale și să te bucuri alături de echipa ta și fanii tăi. Din păcate, am realizat asta în aceste împrejurări când libertatea proporului ucrainian este în pericol”, a explicat Pantsulaia.

Foto: frf.ro

Modifică setările cookies