OFERTELE INCREDIBILE pe care le-au ratat jucatorii Romaniei U21. Dezvaluiri din INTERIOR despre cum au picat transferurile care le-ar fi schimbat cariera

Mirel Radoi a vorbit in direct la Ora Exacta in Sport despre ofertele pe care jucatorii le-au avut dupa campania foarte buna de la Euro 2019 U21.

Romania U21 a facut o campanie foarte buna la EURO 2019 si toata lumea astepta niste transferuri spectaculoase dupa performanta reusita de jucatori. Tricolorii au ajuns pana in semifinale dupa o prestatie foarte buna. Mirel Radoi a dezvaluit ca jucatorii au avut oferte, insa preturile foarte mari cerute de echipele de club au stat in calea realizarii transferurilor:

"Oferte au fost. Din pacate competitia nu este una foarte mediatizata incat sa o comparam cu una de seniori, dar oferte au fost.

Manea a avut oferta, dar din pacate din Cipru s-au cerut 4 milioane de euro. Nedelcearu la Ufa 4 milioane de euro. Puscas, poate nu se stie. Sper sa nu se supere pe mine, a fost la un pas de a semna cu Fenerbahce pentru 5 milioane de euro. Stefan, 2 milioane de dolari, la fel a fost foarte aproape de o echipa din Rusia. Oferte au fost, dar sumele cerute de cluburi au fost unele foarte mari. In campionatele noastre nu au fost si alte performante la nivel de club", a spus selectionerul la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premieră în România. Orașul în care primești 500 de lei dacă donezi sânge
BRAT