VIDEO "Nu, nu cred că am făcut noi asta!" Întrebarea de la conferința de presă care l-a activat pe Gică Hagi 

CFR Cluj și-a mărit distanța față de urmăritoarea FCSB, la cinci puncte, după victoria de duminică, de pe teren propriu, scor 1-0 cu Farul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 08:58
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 09:21

FCSB are un meci mai puțin și va juca azi, de la ora 20:30, cu FC Argeș, LIVE BLOG pe www.sport.ro.

Echipa lui Gică Hagi a dominat campioana în multe momente ale jocului, iar tinerii de la Farul au gestionat excelent situația complicată generată de absențe. Trupa de pe Litoral nu a avut mai mulți titulari în lot din cauza unor accidentări, însă s-a exprimat mai ales în prima repriză la un nivel înalt. Ba chiar putea beneficia de o lovitură de la 11 metri. 

În prima repriză, Farul a ratat prin Robert Moldoveanu (23), care nu a reuşit să-l învingă pe portarul croat Karlo Letica din poziţie centrală, şi prin Constantin Grameni (28), a cărui reluare a fost respinsă de pe linia porţii de goalkeeperul CFR-ului. Formația lui Dan Petrescu a obținut cele trei puncte după reușita lui Daniel Birligea (66), cu capul, din centrarea lui Billel Omrani.

Gică Hagi, spectacolul Farului și "Bursucul"

La conferința de presă, Gică Hagi a fost întrebat despre maniera în care s-a impus formația prietenului Dan Petrescu. "Ca om de fotbal, nu sunteți puțin deranjat că pragmatismul are câștig de cauză în fața spectacolului?

"Nu, totdeauna trebuie să câștigi. Nu, nu cred că am facut noi spectacol! Important e să câștigi, aveți un mare antrenor (n.r. către jurnalistul care i-a adresat întrebarea), un mare jucător, v-a adus la succese, manierele de a interpreta fotbalul sunt foarte multe. 

Profesori putem fi toți ca să comentăm. Mai greu e să faci o echipă să câștige, fiecare are maniera lui. Aveți o echipă frumoasa, puternică, experimentată, pragmatică, aspiră mereu la a câștiga. Și conducerea susține la nivelul cel mai înalt echipa, felicitări pentru tot ce fac, aveți un antrenor care v-a făcut să nu vă lipsească nimic. E un drum câștigător", a declarat Gică Hagi, la conferința de presă de la finalul partidei din Gruia. 

Dan Petrescu, antrenorul trupei lui Neluțu Varga, principalul finanțator al ardelenilor, e un vechi prieten al "Regelui". Hagi și Petrescu au jucat împreună atât la Steaua, cât și la echipa națională. La prima reprezentativă au făcut parte amândoi din lotul pentru CM 1994 și CM 1998, dar și la EURO 1996 și EURO 2000. 

Clasament play-off Liga 1

1. CFR Cluj - 51p

2. FCSB - 46p*

3. Universitatea Craiova 45p

4. FC Voluntari - 30p

5. Farul - 28p

6. FC Argeș - 27p*

* - un meci mai puțin

 

Programul lui CFR Cluj

Etapa 8: FC Argeș (d)

Etapa 9: Universitatea Craiova (a)

Etapa 10: FCSB (d)

Programul lui FCSB

Etapa 7: FC Argeș (a)

Etapa 8: Universitatea Craiova (d)

Etapa 9: FC Voluntari (d)

Etapa 10: CFR Cluj (a)

Programul Universității Craiova

Etapa 8: FCSB (a)

Etapa 9: CFR Cluj (d)

Etapa 10: Farul (a)

Modifică setările cookies