Liga 1

Tactica lui Dan Petrescu din meciul cu Farul, contestată de un fost campion: „CFR nu mai are siguranță și organizare!”

Golul lui Daniel Birligea i-a adus victoria CFR-ului în meciul cu Farul, 1-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 08:36
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 08:41

CFR a reușit să câștige meciul cu Farul Constanța, 1-0, din runda a șaptea din playoff, și s-a distanțat la 5 puncte de FCSB. Cu toate că i-a administrat lui Gică Hagi (57 ani) a treia înfrângere consecutivă, Dan Petrescu (54 ani) a mărturisit că a greșit strategia împotriva bunului său prieten, ci că jucătorii l-au salvat de la o remiză care îl putea costa titlul. 

Acest lucru a fost observat și de Ionuț Rada (39 ani). Fostul stoper a precizat că CFR nu mai are siguranța și organizarea din trecut și că stilul campioanei României nu mai este același ca în edițiile precedente ale Ligii 1. 

Ionuț Rada: „Multe acțiuni și multe faze neclare”

„Farul a venit mult mai bine decât cu FCSB. CFR nu mai are siguranţă, nu mai are organizare. E bine că au câştigat, au intrat bine schimbările lui Petrescu, Omrani şi Birligea. Multe acţiuni şi multe faze neclare, multă indecizie în anumite momente, nervozitate. Dar au fost schimbări inspirate.

Ne aşteptăm la meciuri bune în playoff, dar iată că şi în acest an sunt trei echipe care se bat la titlu şi trei echipe care fac experimente şi nu au un joc foarte bun. Asta nu e bine”, a declarat Ionuț Rada pentru Prima Sport

Pentru a rămâne la 2 puncte în spatele CFR-ului, FCSB va trebui să câștige meciul cu FC Areș, de luni, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Modifică setările cookies