"Nu mi-a plăcut nici mie!" Basarab Panduru știe ce se va întâmpla cu Zeljko Kopic după returul de la Miercurea Ciuc

Basarab Panduru Dinamo Zeljko Kopic Fotbal intern Basarab Panduru / Sursă Foto - captură ProTV/Sport.ro
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 23:18
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 23:18

Dinamo s-a impus în manșa tur a barajului pentru rămânere/promovarea în Liga 1, trecând cu 2-0 de Csikszereda, pe stadionul Arena Națională.

În urma acestui rezultat, Dinamo a luat o opţiune serioasă în privința rămânerii în prima ligă.

Dacă Dinamo va obține salvarea de la retrogradare, se pune întrebarea dacă antrenorul Zeljko Kopic va continua pe banca roș-albilor în sezonul viitor.

Basarab Panduru este de părere că în ciuda emoțiilor pe care le-a avut pe final de sezon, Kopic va continua alături de Dinamo.

Kopic, antrenorul potrivit pentru Dinamo

"Merg în direcţia lui. Nu mi-a plăcut nici mie, nu m-a convins, ai avut jucători pe bani mulţi aduşi, iar cei mai buni au fost tot Abdallah şi Politic, cei care erau de la startul campionatului. El (n.r. - Kopic) are experienţă. A învăţat campionatul nostru, ştie cu cine să meargă mai departe, ştie de cine să se debaraseze.

Până la urmă cred că va continua, dar parcă trebuia să facă mai mult. Eşti în zona aia în care nu-ţi dai seama dacă el poate face mai mult sau dacă la anul va fi la fel. În cinci din opt meciuri ai pierdut puncte în minutul 90", a spus Basarab Panduru, potrivit Orangesport.

Potrivit semnalelor venite dinspre club, Zeljko Kopic este favorit să continue pe banca lui Dinamo și în sezonul viitor.

Înainte de sosirea la Dinamo, croatului Zeljko Kopic, a mai pregătit în cariera sa de antrenor echipe precum Botev Plovdiv, Dinamo Zagreb și Hajduk Split.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!