Fani coronavirus Liga 1 Liga a 2-a suporteri Fotbal intern Nu mai pot sta departe! Suporterii cer sa revina pe stadion! "Fotbalul se joaca pentru noi!" Ce promit sa faca pentru a evita raspandirea Covid-19

Nu mai pot sta departe! Suporterii cer sa revina pe stadion! "Fotbalul se joaca pentru noi!" Ce promit sa faca pentru a evita raspandirea Covid-19

Suporterii mai multor cluburi din Romania cer Guvernului sa le permita sa revina in tribune. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 August 2020, 10:24
Data actualizarii: Sambata 29 August 2020, 10:27

27 de asociatii si peluze in care sunt organizati fanii echipelor din tara noastra s-au unit si au trimis o scrisoare catre Guvernul Romaniei. 

Suporterii au cerut autoritatilor sa se mai gandeasca la posibilitatea ca meciurile sa se desfasoare cu public. 

  • Nu mai pot sta departe! Suporterii cer sa revina pe stadion! Fotbalul se joaca pentru noi! Ce promit sa faca pentru a evita raspandirea Covid-19

"Fotbalul se joaca pentru suporteri, jucatorii intra pe teren pentru fani si nimeni nu-si doreste sa evolueze pe stadioane goale. Acum, odata cu acest nou set de masuri, deschiderea spatiilor culturale si a restaurantelor, credem ca si intoarcerea pe stadioane ar trebui luata in considerare si, cu sprijinul tuturor factorilor implicati, incluzand aici suporterii, ar putea deveni posibila", au scris microbistii. 

Fanii din toata tara s-au angajat sa respecte masurile de distantare sociala si le-au atras atentia guvernantilor ca in alte tari, precum Franta, Polonia, Rusia, Grecia, Suedia, Bulgaria sau Ungaria, se permite deja accesul suporterilor in tribune.

De asemenea, ei au punctat si ca "UEFA a decis ca disputarea Supercupei Europei, care va avea loc in Budapesta, sa se joace cu spectatori", dar si ca "sportul are nevoie de sustinerea financiara si morala a iubitorilor acestuia". 

Printre asociatiile si peluzele care au semnat scrisoarea transmisa Guvernului se numara Peluza Nord Rapid, Asociatia Stelistilor 1947, Suporter Club UTA, Peluza Marina Farul Constanta, Liga Suporterilor Stegari, Peluza Sud Craiova, Peluza Nord Iasi, Asociatia Nodul Petrolist sau Peluza Sud Timisoara. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!