VIDEO EXCLUSIV "Nu a mai fost în fotbalul românesc un jucător de calitatea lui". Ce ar trebui să facă Octavian Popescu pentru o carieră de succes

Octavian Popescu este unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 12:36
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 14:17

Cu nouă goluri și patru pase decisive în acest sezon, „perla” lui Gigi Becali poate fi protagonistul celui mai scump transfer din Liga 1, recordul fiind deținut de Dennis Man (23 ani), care a plecat la Parma pentru 11 milioane de euro. 

Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Ora Exactă în Sport", Ioan Andone a vorbit despre potențialul tinerilor jucători din fotbalul românesc, scoțându-l în evidență pe mijlocașul de la FCSB. 

"Octavian Popescu este un jucător talentat, demult nu a mai fost în fotbalul românesc un jucător de calitatea lui. Driblingul nu se învață, îl simți, te naști. Are curaj... dacă va fi crescut ca lumea, în doi ani de zile va putea să viseze la mai mult. Își vede de treaba lui, important este să fie sănătos. Ar face o prostie să se transfere acum, adaptarea lui să fie foarte grea, există un risc destul de mare. Cel puțin doi ani să mai rămână în România, să aibă constanța de acum. Nu are încă experiența necesară, trebuie să joace. Nu cred că echipele mari îl vor transfera. 

Cine e mai bun: Octavian Popescu sau Rareș Ilie? 

Octavian Popescu este mai bun la ora actuală, dar asta și pentru că joacă într-o echipă bună. Dacă îl pui pe Rareș Ilie la FCSB, să știi că va juca foarte bine, e o echipă de combinație", a declarat Ioan Andone în cadrul interviului pentru "Ora Exactă în Sport".

Modifică setările cookies