Andrei Borza Farul Constanta giovanni becali ioan becali Fotbal intern

Nici n-a încălțat bine ghetele de fotbalist și e deja curtat din străinătate! Cine a pus ochii pe noua „perlă” a lui Gică Hagi

Andrei Borza a marcat unul dintre golurile Farului Constanța în victoria de pe terenul lui FCU Craiova, scor 1-2, iar reușita spectaculoasă l-a adus în prim-plan.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 13:59
Data actualizarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 14:04

Cu această ocazie, Giovanni Becali și-a amintit că la un meci al Farului Constanța, scouterul unui club important l-a întrebat despre Borza, fundașul stânga al constănțenilor.

„Am fost la meciul echipei Farul, meciul de deschidere, a jucat cu Dinamo sau cu CSA Steaua mi se pare. Înainte de acel meci, mă cheamă cineva de la un club foarte mare.

Şi mă întreabă de un fundaş stânga, Borza. Păi eu habar nu aveam. Îl întreb pe scouterul meu, zice <<da, are 16 ani, e un fundaş stânga>>, un copil care nu poate să joace titular la Farul că îl are pe Kiki.

L-am văzut 48-50 de minute şi nu am mai văzut fundaş stânga atât de matur la vârsta aia, că avea 17 (n.r. - 16) ani atunci. Nu prea joacă...

Gică îl forţează pe Kiki de multe ori fundaş central ca să îi ofere şi lui 20-25 de minute pe meci, a jucat 20-25 de minute aproape toate meciurile”, a spus Giovanni Becali, potrivit Orangesport.

Cine este Andrei Borza, noua „perlă” a Farului

Andrei Borza are doar 16 ani și joacă pe poziția de fundaș stânga la Farul Constanța. Jucătorul defensiv este un produs al Academiei Hagi și a făcut pasul către echipa mare a Farului în această vară.

În acest sezon, Borza a adunat deja 12 meciuri în tricoul Faurului, iar luni seară, contra lui FCU Craiova, a reușit primul său gol din cariera de jucător profesionist.

  • 100.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Borza, potrivit transfermakt.com
  • Fundașul stânga născut în Năvodari mai are contract cu trupa lui Gică Hagi până în vara anului 2026
Modifică setările cookies