Fotbal intern

Mutu, scandalizat de ce s-a întâmplat pe Giulești! Antrenorul Rapidului revine cu lămuriri despre conflictul cu Săpunaru în prim-plan

L-au enervat oltenii și pe Mutu? "Nu faci asta pe Giulești!", spune antrenorul Rapidului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 19:25
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 19:33

Rapid - FCU Craiova 2-3 s-a terminat aseară, pe Giulești, cu o stare excesivă de nervozitate. 

Cristian Săpunaru l-a bruscat pe Lorenzo Paramatti, iar apoi spiritele s-au încins și pe teren, și în drumul către vestiare. Adrian Mutu a suferit primul eșec de când e tehnician la Rapid chiar în fața fostei sale formații, FCU Craiova. 

Luni seara piteșteanul a vorbit scurt și la obiect despre incidente, însă azi, invitat într-o emisiune TV, a dezbătut pe larg conflictul care l-a avut în prim-plan pe fostul său elev, italianul Paramatti. 

Versiunea lui Mutu despre scandalul cu Săpunaru și Paramatti

"Se vede că e străin, nu faci asta pe Giulești. Un român nu ar fi făcut asta, nu faci asta pe Giulești, e o provoare pe față, nu trebuie să o faci. Știm că Rapid și Craiova sunt rivali, da?

Se știe foarte bine că Craiova are un complex al Rapidului de mulți ani, mai ales de la acel dureros 1-0 de pe Giulești, când a retrogradat. Știe și Paramatti, că e de câțiva ani în România. Și tu vii și ii arăți stema în nas unui jucător exemplar și reprezentativ pentru România?

Asta justifică nervii lui Săpunaru, până la urmă. Eu, ca antrenor, aș fi dorit ca el să își gestioneze sentimentele, dar îl înțeleg. Mă luaseră și pe mine nervii acolo pe teren, sincer", a declarat Adrian Mutu, potrivit digisport.ro. 

La finalul partidei, spiritele s-au încins, iar Cristian Săpunaru a fost autorul unui gest violent asupra fundașului oltenilor, Lorenzo Paramatti. Italianul de la FC U Craiova a fost surprins de camerele TV discutând cu arbitrul Marcel Bîrsan și cu Rareș Ilie, moment în care Săpunaru s-a dus direct către Paramatti și l-a împins zdravăn. Centralul a încercat să îl calmeze pe căpitanul Rapidului și chiar l-a ținut, însă experimentatul fundaș a continuat să se certe cu adversarii, nefiind clar motivul disputei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies