Minaur Baia Mare David Dutu Jhon Mondragon Liga 3 Vasile Miriuta Fotbal intern

Miriuță caută peste tot! Ce transferuri a făcut pentru promovare: un ivorian, un columbian și portarul naționalei de tineret

La echipă au mai ajuns în această iarnă foștii dinamoviști Patrick Petre și Raphael Stănescu, dar și un jucător moldovean împrumutat de la CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 14:43
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 14:49

Minaur Baia Mare, echipa din Liga 3 la care director tehnic este Vasile Miriuță, are drept obiectiv promovarea în eșalonul secund și s-a întărit serios în această iarnă.

După transferurile foștilor dinamoviști Patrick Petre și Raphael Stănescu și împrumutul moldoveanului Gheorge Gondiu de la CFR Cluj, Minaur a anunțat în ultimele zile încă trei transferuri.

Columbianul Mondragon a mai jucat în România la Petrolul Ploiești și FC Buzău

David Duțu (21 de ani), portar cu selecții la naționalele de juniori și de tineret, a fost adus de la FC Botoșani, Jhon Mondragon (27 de ani), fundaș columbian trecut prin România și pe la Petrolul Ploiești și FC Buzău (ambele din Liga 2), și Ricky Hans Gneba (20 de ani), mijlocaș ivorian adus din Coasta de Fildeș, sunt noutățile prezentate de echipa lui Miriuță. 

”Împreună spre LIGA 2!”, a scris clubul din Baia Mare pe pagina oficială de Facebook. Minaur ocupă poziția a doua în Grupa 10 din Liga 3 și se află la două puncte distanță de liderul CA Oradea.

Foto: Facebook - CS Minaur Baia Mare Fotbal

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!