Fotbal intern

Unde s-a transferat Patrick Petre. Fostul dinamovist, prezentat oficial alături de un alt jucător trecut prin ”Ștefan cel Mare”

A jucat în ultimii doi ani la Dacia Unirea Brăila, unde a fost antrenat de tatăl său, Florentin Petre.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 13:31
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 13:42

Drumurile lui Florentin Petre și Patrick Petre s-au despărțit în această iarnă, după ce amândoi au plecat de la divizionara secundă Dacia Unirea Brăila.

Dacă seniorul a fost numit ieri antrenor principal la Ceahlăul Piatra Neamț, în Liga 3, tot ieri a fost prezentat oficial la noua echipă și juniorul.

Petre junior și Raphael Stănescu, la echipa lui Vasile Miriuță

Patrick Petre a semnat cu Minaur Baia Mare, echipă din Liga 3 la care director tehnic este un alt fost dinamovist, Vasile Miriuță

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a plecat de la Dinamo în 2017, fiind împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe. A mai jucat apoi la Poli Iași și Farul Constanța, iar în ultimii doi ani a evoluat la Dacia Unirea Brăila, unde a fost antrenat de tatăl său.

Minaur i-a mai transferat ieri pe atacantul moldovean Gheorghe Gondiu, împrumutat de la CFR Cluj, și pe mijlocașul Raphael Stănescu (28 de ani), fosta mare speranță a fotbalului românesc, și el ex-jucător la Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies