Unde s-a transferat Patrick Petre. Fostul dinamovist, prezentat oficial alături de un alt jucător trecut prin ”Ștefan cel Mare”

patrick petre Florentin Petre Minaur Baia Mare Raphael Stanescu Vasile Miriuta Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 13:31
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 13:42

A jucat în ultimii doi ani la Dacia Unirea Brăila, unde a fost antrenat de tatăl său, Florentin Petre.

Drumurile lui Florentin Petre și Patrick Petre s-au despărțit în această iarnă, după ce amândoi au plecat de la divizionara secundă Dacia Unirea Brăila.

Dacă seniorul a fost numit ieri antrenor principal la Ceahlăul Piatra Neamț, în Liga 3, tot ieri a fost prezentat oficial la noua echipă și juniorul.

Petre junior și Raphael Stănescu, la echipa lui Vasile Miriuță

Patrick Petre a semnat cu Minaur Baia Mare, echipă din Liga 3 la care director tehnic este un alt fost dinamovist, Vasile Miriuță

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a plecat de la Dinamo în 2017, fiind împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe. A mai jucat apoi la Poli Iași și Farul Constanța, iar în ultimii doi ani a evoluat la Dacia Unirea Brăila, unde a fost antrenat de tatăl său.

Minaur i-a mai transferat ieri pe atacantul moldovean Gheorghe Gondiu, împrumutat de la CFR Cluj, și pe mijlocașul Raphael Stănescu (28 de ani), fosta mare speranță a fotbalului românesc, și el ex-jucător la Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!