Mirel Rădoi a renunțat la 4 milioane de euro pentru Olăroiu! Președintele mi-a spus: „Ești cel mai prost jucător!” 

Mirel Radoi Al Ahli Cosmin Olaroiu Fotbal intern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 17:38
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 17:43

Pe Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu îi leagă o prietenie strânsă! 

Fostul selecționer al naționalei României a lucrat cu Cosmin Olăroiu în repetate rânduri, la FCSB, Al Hilal, Al Ain și Al Ahli, iar relația dintre ei este una extrem de strânsă. Mai mult decât atât, Mirel Rădoi a dezvăluit, într-un interviu acordat recent ce 'sacrificiu' a făcut pentru a-și păstra prietenia cu fostul său antrenor. 

Mirel Rădoi a renunțat la 4 milioane de euro pentru Cosmin Olăroiu

Rădoi a mărturisit că în perioada petrecută la Al Ahli, șefii clubului au fost nemulțumiți de prestațiile sale, după ce fusese adus la insistențele lui Cosmin Olăroiu, antrenorul echipei. Pentru a nu-i face probleme tehnicianului, fostul fotbalist a renunțat la contract și a dezvăluit care a fost reacția conducerii lui Al Ahli.

„Pentru un prieten am renunţat la o sumă mare de bani, la Al Ahli. Pentru că eu mă gândesc și pun în balanță respectul şi prietenia şi banii. Banii poți să îi ai azi și mâine să nu îi mai. Respectul şi prietenia pot să rămână toată viata. 

Prefer, indiferent că este vorba de sport sau afaceri, să am de-a face cu anumiți oameni și când ne vedem să întoarcem capul. Nu, prefer să pierd o sumă de bani, dar să ştiu că sunt prieten toată viaţa. 

Am avut o discuţie cu președintele clubului, la Al Ahli, şi mi-a spus că s-ar fi aşteptat ca evoluțiile mele să fie mult mai bune, cum au fost la Al Ain sau Al Hilal. Am zis 'Bun, în situaţia asta eu plec de la club. Daţi-mi banii până în ziua de azi şi renunţ'.

Mi-a spus 'Păi, tu ai contract. Hai să găsim o variantă, să ne înţelegem la o sumă'.. I-am zis: 'Nu, pierd toţi banii!'. El a spus râzând: 'Pot să îţi spun ceva, dar să nu te superi. Sigur eşti cel mai prost jucător pe care l-am avut până acum la club. Tu, în momentul de faţă, renunti la 4 milioane de euro'.

Dar i-am zis că pe Oli îl am prieten toată viaţa. El e un antrenor român, el m-a adus aici și nu aş putea să stau aici, să vin la antrenament doar să particip şi să iau banii. Prefer să iau banii ăştia, pentru că am şi alţii. Da, este o sumă mare pentru oricine. Dar eu vreau să fiu prieten cu Oli toată viaţa”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!