Mirel Radoi Echipa Nationala Nationala

Reacție vehementă a lui Rădoi: "Nu noi suntem vinovați că nu ne-am calificat. Ieșiți și spuneți voi!"

Mirel Rădoi a avut un discurs dur la adresa celor care l-au contestat pentru ratarea calificării la CM 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 20:00
Data actualizarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 20:03

Pentru România au trecut aproape 24 de ani de la ultima calificare la un Campionat Mondial, iar cea mai recentă nereușită a venit sub comanda lui Mirel Rădoi. Tricolorii au încheiat pe locul al treilea preliminariile, sub Germania și Macedonia de Nord, astfel că nu au putut disputa nici măcar barajul.

Rădoi: "De ce nu ați putut voi să vă calificați când aveați jucători foarte buni?"

După ratarea obiectivului, Mirel Rădoi a decis să nu își mai prelungească înțelegerea cu FRF, iar fostul selecționer a lansat un mesaj dur la adresa contestatarilor, părând că se referă la foștii selecționeri care, de asemenea, nu au reușit să califice naționala la un Campionat Mondial în acest mileniu, chiar dacă au beneficiat de un lot mai valoros.

"Sunt 24 de ani. Eu și Contra am avut doar 4 ani, unul o calificare la EURO, unul o calificare la Mondial. Deci nu noi suntem vinovați că nu ne-am calificat. Cei care ieșiți acum și faceți scandal, voi ați fost acolo. De ce nu ați putut voi să vă calificați când aveați jucători foarte buni - Contra venea din Spania, Mutu, Chivu, Tamaș... ieșiți și spuneți voi de ce nu v-ați calificat! 

Veniți acum și vă luați că ce caută X, Y la echipa națională. Ăștia sunt jucătorii! Vrem, nu vrem, trebuie să mergem înainte. Așa e ușor, dar de ce nu spui și când ai fost tu prezent?", a spus Rădoi, la TV Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!