Cum a reacționat Rădoi, după ce Stoichiță a dat indicații din tribună: "Nu mai poți face asta pentru că nu mai continui"

Mirel Radoi Echipa Nationala MIhai Stoichita Nationala Mirel Radoi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 19:18
Data actualizarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 19:20

Mirel Rădoi a vorbit despre un moment tensionat petrecut în mandatul său de selecționer al naționalei României.

La meciul România - Islanda 0-0, directorul tehnic Mihai Stoichiță a fost surprins la lojă oferind indicații jucătorilor naționalei, gest care l-a nemulțumit pe Mirel Rădoi. "Calm, calm. Desfă-l! Hai, Bancu! Hai, Bancu! Urcă, urcă! Atacă spațiile", au fost câteva dintre mesajele trimise din tribună de Stoichiță.

După meci, Mirel Rădoi a părut foarte deranjat de abordarea lui Stoichiță, iar acum dezvăluie ce discuție a avut cu directorul tehnic al FRF.

"La 0-0, el țipa de sus: 'Urcă!'. Era clar că, la 0-0, și jucătorii noștri voiau să atace Islanda, dacă era egal sau pierdeam nu mai conta. Eu înțeleg că el are în continuare trăirile astea, dar i-am explicat că nu mai poate face asta. 

Iar eu nu accept de la nimeni să le spună jucătorilor mei ce să facă. Ai făcut-o o dată, de două ori, a treia oară nu mai poți pentru că nu mai continui. El încă mai are lucrurile astea de antrenor, e greu să treacă în perioada următoare", a spus Rădoi, la Telekom Sport.

România - Islanda 0-0 a fost meciul în urma căruia tricolorii au ratat calificarea la barajul pentru CM 2022. Naționala lui Mirel Rădoi a încheiat grupa pe locul 3, sub Germania și Macedonia de Nord.

Cum s-a apărat Mihai Stoichiță

Directorul tehnic al FRF a vorbit la scurt timp după meciul cu Islanda despre episodul respectiv, lăsănd de înțeles că nu și-a putut stăpâni emoțiile din timpul meciului.

"Nu, în niciun caz nu stau pe bancă. Am vorbit cu el, credeți că noi nu comunicăm? Cum să fie discuția? Neînțelegerile se rezolvă între bărbați. Fiecare om are trăirile lui, inclusiv eu, nu pot să fiu calm când ne jucam soarta acolo.

Eram pe partea lui Bancu și am așteptări mari de la el. Urca, dar trebuie împins și de la spate, 'haide, haide acum'. Poate scotea un 11 metri", spunea Stoichiță, la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!