Eduard Novak csa steaua FCSB Liga 1 Fotbal intern

Ministrul Novak îi va înfuria pe „militari”! Ce a spus când a fost întrebat: „Care e Steaua adevărată?”

Eduard Novak a vorbit despre unul dintre „războaiele” fotbalului românesc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 09:32
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 09:36

Ministrul sportului a vorbit despre „războiul” dintre CSA Steaua și FCSB, un subiect sensibil al fotbalului românesc. Eduard Novak a fost întrebat despre cea care este continuatoarea Stelei, iar răspunsul său a fost unul sincer, punctând că a vorbit din punctul de vedere al unui suporter, nu din punct de vedere oficial. 

Novak a dezvăluit că a fost fan al Stelei încă din copilărie, însă s-a „îndepărtat” de echipă în momentul în care s-a pornit scandalul de identitate. 

  • Eduard Novak

„Pentru mine, FCSB e adevărata Steaua”

„Am crescut cu Steaua, cu Boloni, cu Hagi. De când cu scandalul cine e Steaua, deja am pierdut firul. Eu acolo am închis totul. Care e Steaua istorică?”, a declarat Eduard Novak pentru ProSport

Întrebat care este adevărata Steaua, Eduard Novak a răspuns încet, punctând că vorbește în calitate de fan al fotbalului, nu din rolul său oficial de la MTS: „FCSB. Dar nu am zis-o ca ministru!”

Reacția lui Duckadam despre împăcarea dintre CSA și FCSB

Recent, Helmut Duckadam a vorbit la „Ora exactă în sport” despre posibilitatea unei împăcări între cele două entități și a dezvăluit că 

„Nu, nu cred că este posibilă reunificarea tuturor steliștilor. Nu cred pentru că din ambele părți sunt orgoliile mult prea mari.

La FCSB, dacă patronul nu-și va schimba gândirea și va continua că nu-l intersează performanța ci doar banii, într-un an sau doi această echipă va deveni o echipă oarecare. Suporterii nu vor accepta acest lucru. 

Ultimii ani, ani ca performanțe a fost dezastru”, a comentat Duckadam. 

Modifică setările cookies