Mihai Stoica, atac dur la primarul Capitalei: "O bataie de joc, e inadmisibil! Nu se poate sa platim noi pentru ca unii vor sa-si faca reclama"
Sambata 03 Noiembrie 2018, 10:14

Mihai Stoica, atac dur la primarul Capitalei: "O bataie de joc, e inadmisibil! Nu se poate sa platim noi pentru ca unii vor sa-si faca reclama"

FCSB a renuntat la ultimele meciuri la National Arena si s-a relocat la Voluntari. Oficialii ros-albastri vor sa revina pe cel mai mare stadion al tarii, dar spun ca gazonul este jalnic.

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, s-a dezlantuit la adresa autoritatilor locale. El acuza faptul ca National Arena este folosit in scopuri "populiste" si spune ca este inadmisibil ca FCSB sa plateasca sume exormitante, dar sa nu poate juca in cele mai bune conditii.

"Arena Nationala a fost macelarita de o competitie gen Daciada. Au trecut 30 de ani de la Revolutie si asistam la o mare bataie de joc. Inteleg populismul unora, dar nu inteleg de ce pe un stadion unde noi platim sume exorbitante nu putem juca in cele mai bune conditii pentru ca cineva vrea sa isi faca reclama. E inadmisibil.

In vara vor fi concerte. Apoi noi trebuie sa jucam in cupele europene si va trebui sa ne rugam de cei de la Giurgiu sa ne gazduiasca. Ce se intampla la noi, probabil ca nu se intampla nicaieri.

S-au bagat sute de milioane in National Arena, zeci de milioane la Craiova... ce se intampla cu tara asta?

...hai sa facem actiuni ca sa fim votati. O rusine!",
a spus Mihai Stoica.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
Primele efecte ale valului de aer polar: ninsori și temperaturi mai mici cu 10 grade. Situația se va înrăutăți