Mihai Stoica, atac dur la primarul Capitalei: "O bataie de joc, e inadmisibil! Nu se poate sa platim noi pentru ca unii vor sa-si faca reclama"

Mihai Stoica, atac dur la primarul Capitalei: "O bataie de joc, e inadmisibil! Nu se poate sa platim noi pentru ca unii vor sa-si faca reclama"

FCSB a renuntat la ultimele meciuri la National Arena si s-a relocat la Voluntari. Oficialii ros-albastri vor sa revina pe cel mai mare stadion al tarii, dar spun ca gazonul este jalnic.

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, s-a dezlantuit la adresa autoritatilor locale. El acuza faptul ca National Arena este folosit in scopuri "populiste" si spune ca este inadmisibil ca FCSB sa plateasca sume exormitante, dar sa nu poate juca in cele mai bune conditii.

"Arena Nationala a fost macelarita de o competitie gen Daciada. Au trecut 30 de ani de la Revolutie si asistam la o mare bataie de joc. Inteleg populismul unora, dar nu inteleg de ce pe un stadion unde noi platim sume exorbitante nu putem juca in cele mai bune conditii pentru ca cineva vrea sa isi faca reclama. E inadmisibil.

In vara vor fi concerte. Apoi noi trebuie sa jucam in cupele europene si va trebui sa ne rugam de cei de la Giurgiu sa ne gazduiasca. Ce se intampla la noi, probabil ca nu se intampla nicaieri.

S-au bagat sute de milioane in National Arena, zeci de milioane la Craiova... ce se intampla cu tara asta?

...hai sa facem actiuni ca sa fim votati. O rusine!",
a spus Mihai Stoica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum i s-a schimbat viața lui Narcis Ianău după participarea la prima ediție "Românii au Talent". Dorea să se facă preot
BRAT

Modifică setările cookies