Mesajul rivalilor de la Rapid după ce FCSB a devenit campioană: "Să fie lucrurile clare. Felicităm campionii"

Bogdan Lobont FCSB Rapid Fotbal intern Bogdan Lobonț / Sursa: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 17:44
Data actualizarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 18:00

FCSB a câștigat titlul în Superliga, iar Rapid, principala adversară a roș-albaștrilor la începutul play-off-ului, n-a putut decât să recunoască supremația trupei lui Charalambous.

Rapid a intrat în play-off pe locul doi, la patru puncte în spatele FCSB-ului, însă a făcut o parte a doua a campionatului extrem de slabă, obținând doar un punct în șase meciuri.

La o zi după ce FCSB a devenit campioana României, Bogdan Lobonț, antrenorul interimar al Rapidului, i-a felicitat pe "roș-albaștri" pentru performanță.

  • Bogdan Lobonț / Sursa: Captură PRO TV

Lobonț a felicitat-o pe FCSB

"Să fie lucrurile clare: FCSB la un moment dat tot câștiga campionatul, că-l câștiga etapa asta, etapa viitoare, îl câștiga.

Noi n-aveam prea multe șanse, nu știu dacă erau zero și ceva la sută să câștigăm campionatul.

Felicităm campionii, oricine ar fi ei, îi felicităm, însemnă că au fost cei mai buni din campionat", a spus Bogdan Lobonț într-o conferință de presă.

FCSB a câștigat titlul en fanfare, cu trei etape înainte de final, fără să piardă vreun meci în play-off (cinci victorii și două egaluri).

Gruparea roș-albastră nu mai câştigase titlul din 2015, de atunci având şapte clasări pe locul secund şi una pe locul cinci.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!