csa steaua Academia Rapid Florin Talpan Play Off promovare Fotbal intern

CSA Steaua 0-2 Academia Rapid | Talpan a depus contestatie chiar inaintea meciului! Niculae si Grigore duc Rapidul la barajul pentru promovarea in liga a treia

Academia Rapid a castigat cu 2-0 meciul decisiv cu CSA Steaua pentru castigarea seriei Bucuresti a ligii a patra. Pentru rapidisti urmeaza barajul de promovare pentru liga a treia, cu Singureni sau Argesul Mihailesti!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iunie 2018, 20:00
Data actualizarii: Duminica 03 Iunie 2018, 23:02

CSA Steaua 0-2 Academia Rapid

Fazele cheie

  • Marea batalie pentru promovare! 20:30 LIVE CSA Steaua - Academia Rapid. Giulestenii sunt favoriti pe teren, Talpan ataca in birouri

Final de meci | Academia Rapid castiga cu 2-0 si castiga Play Off-ul seriei Bucuresti a ligii a patra. Pentru rapidisti urmeaza barajul de pe 16 si 23 iunie, cu invingatoarea din Giurgiu!

Min 88 - Ultima schimbare la Academia Rapid: iese Niculae, intra Olariu

Min 76 - Schimbare la CSA Steaua: iese Olaru, intra Vilcea

INFO | Avalansa de ironii de ambele parti in tribune. Ros-albastrii le amintesc rapidistilor ca "FRF ii baga in UCL", giulesteni dau replica: "Ati venit cu totii in negru, sunteti indoliati // Azi bate Rapidul si va desfiintati"

Min 73 - Schimbare la Academia Rapid: iese Goge, intra Dovleac

Min 72 - Ocazie de 3-0 a lui Daniel Niculae, dar lovitura sa de cap din plonjon se duce pe langa poarta

Min 68 - GOOOL Rapid | Grigore inscrie pe contraatac, din pasa lui Goge

Min 65 - Schimbare la CSA Steaua: iese Patranoiu, intra Kamara

Min 61 - Schimbare la Academia Rapid: iese Vlada, intra Ladaru

Min 55 - Batfoi reia din foarfeca din careul rapidistilor, dar mingea se duce peste poarta lui Ciuculescu. Cea mai mare sansa a ros-albastrilor in acest meci

Min 50 - Schimbare la Academia Rapid: a iesit Burlacu, a intrat Grigore

Min 46 - S-a reluat meciul de pe National Arena

Pauza

Min 44 - Sansa mare de 2-0 a giulestenilor, dar Iancu scoate cu varfurile degetelor mingea trimisa de Goge

Min 22 - GOOOL Rapid | Daniel Niculae deschide scorul cu o reluare din interiorul careului, dupa o centrare perfecta in fata portii a lui Vlada

Min 17 - O noua sansa mare de tot a rapidistilor, dupa o actiune pe dreapta a lui Voicu. Un fundas stelist a reusit sa devieze mingea din capul lui Niculae

Min 3 - Ocazie mare Rapid, prin Daniel Niculae. Portarul stelist a respins un sut venit din dreapta, Niculae a venit lansat, dar a trimis pe langa poarta


UPDATE | Florin Talpan a facut contestatie chiar inaintea meciului de pe National Arena, la observatorul de joc! Stelistii reclama dreptul de joc al mai multor fotbalisti.

Talpan a reclamat faptul ca Daniel Niculae, Vasile Maftei, ionut Voicu, Marian Vlada si Petre Goge nu au drept de joc, intrucat legitimarea lor la AS Academia Rapid nu ar fi legala.

"Clubul Steaua a contestat dreptul de joc al catorva fotbalisti de la Academia Rapid deoarece noi consideram ca acestia nu au actele necesare pentru a evolua pentru acest club", a spus Talpan pentru ProSport.


ECHIPELE DE START

Academia Rapid: Ciuculescu - Voicu, Iacob, Maftei, Bratu - Stancu, Durita, Burlacu - Goge, Vlada, Niculae
Rezerve: Ignat, Ladaru, Pancu, Dovleac, Grigore, Olariu, Barbalau

CSA Steaua: Iancu - Zeciu, Paduret, Sitaru, Radu - Olaru - Patranoiu, Constantinescu, Rasdan, Predescu - Batfoi
Rezerve:


CSA Steaua si Academia Rapid se afla in fata celui mai important meci al sezonului. Invingatoarea va merge la barajul pentru promovarea in liga a treia. Pentru giulesteni, care au 9 puncte in Play Off, si un egal este bun pentru a-si asigura accederea la baraj.

Meciul se joaca de la 20:30 pe National Arena.

In sezonul regulat, Academia Rapid si CSA Steaua au facut egal pe Giulesti, scor 1-1, pentru ca la retur, pe National Arena, rapidistii sa se impuna cu 3-1.

Rapidistii condusi din teren de Pancu, Niculae, Maftei si Voicu sunt favoriti la promovare, dar stelistii joaca la comisii. Talpan a demus mai multe dosare la FRF, in care contesta dreptul de promovare al giulestenilor, reclamand mai multe nereguli juridice.

Pe de alta parte, daca Talpan va castiga la comisii si Academia Rapid ar fi descalificata, CSA Steaua ar putea rata oricum promovarea. Daca vor pierde astazi si vor termina pe locul 2, cea mai avantajata in cazul excluderii rapidistilor ar fi echipa din judetul Giurgiu, care ar trebui sa joace baraj. Aceasta va promova direct in liga a treia!

Modifică setările cookies