EXCLUSIV Lucian Sânmărtean a numit cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit: ”Nu puteam să-l destabilizez”

Lucian Sanmartean FC Vaslui Maicon Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 11:42
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 13:40

Lucian Sânmărtean a fost prezent la ediția de joi dimineață a emisiunii Emoții Europene, susținută de Casa Pariurilor.

Întrebat care a fost cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit de-a lungul carierei sale fotbalistice, Lucian Sânmărtean a apelat la un singur nume: Maicon, fostul jucător de la Inter, Manchester City și AS Roma, care s-a retras în urmă cu trei ani la Tre Penne.

Lucian Sânmărtean a numit cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit: ”Nu puteam să-l destabilizez”

Sânmărtean s-a întâlnit cu Maicon în 2012, în tururile preliminare din Europa League, pe când îmbrăca echipamentul celor de la FC Vaslui și o înfrunta pe Inter Milano pe ”Ceahlăul”. Cu 2-0 s-au impus atunci italienii.

Fostul internațional a relatat că Maicon l-a pus extrem de mult în dificultate în partida respectivă și a ținut să puncteze că din cauza forței pe care o poseda brazilianul, nu putea să-l destabilizeze în timpul duelurilor corp la corp.

”(n.r. Cel mai dificil adversar?) Maicon de la Inter. Știința lui de a se poziționa și forța lui. Nu puteam să-l destabilizez. Era foarte bine antrenat. Dacă scăpam unu-la-unu cu el avea capacitatea și abilitatea să mă ducă unde voia el!”, a spus Sânmărtean la Emoții Europene.

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc. 

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special va vorbi despre momente importante de la turneele finale continentale. 

Campionatul European din Germania 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!