OFICIAL La 42 de ani, ”nemuritorul” cu 313 meciuri în Liga 1 a semnat un nou contract!

Ciprian Petre Gaz Metan Medias Ionel Dobrita liga 4 Petrolul Berca Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 09:36
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 09:40

Ciprian Petre a revenit în comuna natală din județul Buzău și va evolua la Petrolul Berca.

”Fotbalistul Ciprian Petre, cetățean al comunei Berca, cu un palmares de 313 meciuri jucate în Liga I, 74 de meciuri jucate în Liga a II-a și 7 meciuri jucate în Europe League, a semnat cu Clubul Sportiv Petrolul Berca”, a anunțat Buzău Media, care oferă și declarația edilului comunei, Ionel Dobriță, despre transferul la echipă:

”Împreună vom pune în practică toate calitățile și experiența dobândită în scopul de a duce renumele comunei Berca în sportul românesc. 

Ciprian Petre, jucător la Petrolul Berca și antrenor la Viitorul Berca

Avem un proiect și facem un anunț în acest sens: Ciprian Petre va activa în calitate de jucător la echipa de fotbal Petrolul Berca. 

Totodată se va ocupa de Centrul de copii și juniori, Viitorul Berca, în cadrul căruia va forma grupe de jucători, va efectua antrenamente individuale și pe viitor va forma o grupă de elită”. 

Fost fotbalist la Juventus București, Jiul Petroșani, Unirea Urziceni, Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș sau Gloria Buzău, Ciprian Petre va evolua acum cu Petrolul Berca în Liga 4 din Buzău, acolo unde echipa se află pe locul 7 la sfârșitul turului.

Foto: Buzău Media

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!