OFICIAL Joao Pinto aduce fotbaliști cu nume la Dacia Unirea Brăila: Lautaro, Edmilson, plus Bamba și Kabamba

joao pinto Anael Edmilson Dacia Unirea Braila Lautaro Garelli Renato Favero Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 15:15
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 15:16

Echipa se află pe ultimul loc în Seria 2 din Liga 3, fără victorie și cu doar două egaluri în primele 15 etape.

Dacia Unirea Brăila, ultima clasată în Seria 2 din Liga 3, fără victorie și cu doar două egaluri în primele 15 etape, l-a numit în această iarnă pe fostul internațional portughez Joao Pinto (fundașul de la FC Porto și Benfica Lisabona) și continuă să facă transferuri din străinătate pentru salvarea de la retrogradare.

”Am venit special la Brăila ca să rezolv problema completării lotului și deja o serie de fotbaliști au fost înregistrați la FRF. 

Cele 7 transferuri înregistrate la FRF

Este vorba despre mijlocașul stânga cu dublă cetățenie, franceză și engleză, Paul Varnica, vârful de atac portughez Anael Edmilson, mijlocașul congolez Isaac Kabamba, un alt atacant din Senegal, Amadou Bamba, mijlocașul francez Sangare Oumar, mijlocașul argentinian Lautaro Garelli și mijlocașul central portughez Feliciano Mendez. 

Ar mai fi vorba despre un fundaș central francez care evoluează în Liga a II-a. Lautaro și Oumar sunt deja la Brăila, iar în weekend au mai venit Varnica și Edmilson. 

Ceilalți așteptau certificatele de transfer internaționale și cel târziu până miercuri, 22 februarie, vor sosi și ei la echipa noastră. 

Obiectivul este clar, evitarea din punct de vedere sportiv a retrogradării”, a declarat pentru Obiectiv Vocea Brăilei președintele clubului Dacia Unirea, italianul Renato Favero.

Antrenorul Joao Pinto, de 4 ori campion al Portugaliei ca jucător

Antrenorul portughez Joao Pinto, născut în 1973, a evoluat pe postul de fundaș central pentru FC Porto, Benfica Lisabona, Murcia și Sion. 

Are în palmares 4 titluri de campion al Portugaliei, 2 Cupe și 2 Supercupe ale Portugaliei, plus o Cupă a Elveției.

Foto: Dacia Unirea Brăila

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!