Dacia Unirea Braila Dinamo Bacău joao pinto Liga 3 Valentin Robu Fotbal intern

GALERIE FOTO Blestem la o echipă de tradiție din România: e pe ultimul loc, doi jucători au părăsit terenul cu ambulanța, antrenorul e în spital!

În primul meci oficial al anului, Dacia Unirea Brăila a pierdut în deplasare la Dinamo Bacău, 3-5.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 12:35
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 12:57

Dacia Unirea Brăila, ultimul loc în Seria 2 din Liga 3 (cu doar 2 puncte în 16 meciuri), a jucat primul meci oficial din acest an, 3-5 cu Dinamo Bacău în deplasare, dar a fost lipsită de aportul antrenorului portughez Joao Pinto, instalat în această iarnă.

Pro Brăila scrie că meciul a fost unul pe care brăilenii nu-l vor uita prea ușor, pentru că, în afara înfrângerii, doi jucători de la Dacia Unirea au părăsit terenul cu ambulanța în urma unor accidentări foarte grave. 

Antrenorul portughez Joao Pinto a ajuns și el la urgență

”În minutul 23, Luca a căzut în mână și a fost nevoie de intervenția ambulanței, care l-a transportat la spital unde i-a fost pusă mâna în ghips.

Din minutul 73 Dacia Unirea l-a pierdut și pe Vali Robu, care s-a accidentat după ce un adversar i-a sărit în spate. Pe loc i s-au acordat îngrijiri medicale și apoi a fost transportat la spital”, a scris Pro Brăila.

În plus, Dacia Unirea Brăila a fost coordonată de antrenorul secund, Marian Samuilă, deoarece antrenorul principal Joao Pinto a plecat în Portugalia pentru investigații medicale amănunțite după ce în ultimele zile a avut mai multe probleme de sănătate, ajungând chiar la urgență, mai precizează sursa citată.

Foto: Dinamo Bacău

Info: Pro Brăila

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!