Iosif Rotariu a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: "L-aș vedea în lupta pentru campionat!"

Dorinel Munteanu Iosif Rotariu Otelul Galati Fotbal intern Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 19:39
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 19:42

Fostul stelist Iosif Rotariu consideră că Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, merită o șansă la o echipă cu pretenții la titlu, având în vedere rezultatele remarcabile obținute în acest sezon.

Rotariu îl apreciază pe Munteanu pentru calitățile sale ca antrenor, subliniind disciplina, pregătirea fizică impecabilă impusă jucătorilor, dar și personalitatea sa puternică. El consideră că aceste caracteristici îl fac potrivit pentru a conduce orice echipă care dorește să câștige campionatul.

"Pe Dorinel Munteanu îl văd antrenând oriunde. Are o carieră bogată ca fotbalist, fiind campion cu echipa națională și câștigând titlul ca antrenor la Oțelul Galați. Este un tip corect, disciplinat, cu o mentalitate puternică", a spus Iosif Rotariu la GSP.

Munteanu, apărat de Rotariu

Fostul mare fotbalist român îl apără pe Munteanu de criticile legate de metodele sale de antrenament considerate de unii invechite. Rotariu este convins că pregătirea fizică impusă de Munteanu este benefică pentru jucători.

"Metodele noi strică din pregătirea fizică a jucătorilor. Dorinel nu exagerează cu antrenamentele dure. Eu alergam 10-11 km în fiecare dimineață, făceam 3 antrenamente pe zi... Acum, jucătorii sunt mai mofturoși și au pretenții exagerate. Nu cred că metodele lui Dorinel sunt învechite. Sunt normale și benefice pentru jucătorii români", a adăugat Rotariu.

Rotariu a evidențiat performanțele Oțelului sub conducerea lui Munteanu, singura echipă din Liga 1 care practică pressing agresiv constant. Gălățenii au obținut calificarea în finala Cupei României și conduc play-out-ul. "L-aș vedea pe Dorinel la orice echipă care își dorește să câștige campionatul", a concluzionat Rotariu.

Clasament play-out Superliga

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!